Nu kan CropSat-data sendes trådløst

Som noget nyt er Valtra nu kompatibel med CropSat.

Større og større arealer dyrkes efterhånden med præcisionslandbrug i Danmark. Det betyder samtidig, at flere danske landmænd og maskinstationer benytter sig af tildelingskort i marken. Der findes en række udbydere på markedet inden for tildelingskort, og hos Valtra Danmark er kunderne glade for CropSat-servicen.

- Vi har gjort det endnu nemmere for vores kunder at benytte sig af CropSat. Det betyder, at det nu er slut med at bruge et USB-stik til at overføre CropSat-data til traktoren. Nu kan det nemt gøres inde fra kontoret, forklarer fra Bent Henneberg, der er salgs- og produktspecialist hos Valtra Danmark.

Set i lyset af, at flere landmænd benytter sig af tildelingskort i marken, lancerede Valtra tidligere i år et nyt præcisionsværktøj ved navn ZoneControl. Det nye værktøj gør det muligt at udnytte tildelingskortene i endnu højere grad end tidligere, blandt andet ved at kunne graduere helt ned på række-, dyse- eller sektionsniveau.

- Vi ønsker, at vores kunder har forudsætninger for at være de allerbedste inden for deres felt. Derfor er det også med glæde, hver gang vi afslører nye måder, hvorpå vores kunder kan løse en opgave nemmere og mere effektivt - som for eksempel den lettere overførsel af data med CropSat, slutter Bent Henneberg.

Læs også