Mere end 20 nye størrelser af Agri Star II

Alliance kommer nu med sin største produktudvidelse, siden de introducerede Agri Star II-dækket på det danske marked. Dermed har NDI fået mere end 20 nye størrelser i sortimentet af det populære økonomidæk.

- Alliance satte med introduktionen af Agri Star II nye standarder for, hvilken en kvalitet man kan forvente sig af et budgetvenligt mærke. Det er et oplagt valg til kunder, der ikke har behov for at køre med variabelt tryk og ikke ønsker at binde for meget kapital i indkøb af dæk og som samtidig gerne vil opnå en attraktiv totalomkostning i dækkets levetid, siger salgschef i NDI’s agrodivision, Uffe Hansen.

Alliance Agri Star II blev i 2020 lanceret som et økonomisk alternativ til dyrere dækmærker. Med den såkaldte dobbeltklodsteknologi, der ifølge producenten medfører stærke præstationer, selv når dækket er slidt, har Agri Star II fået en vigtig plads i NDI’s produktsortiment til landbruget.

Siden dækmærket Alliance blev opkøbt af den internationale dækgigant Yokohama Off-Highway Tires, er der sket en løbende udbygning af mængden af størrelser og mulige for- og bagakselskombinationer, som Alliance fås med.

Mere end 20 nye størrelser

Med mere end 20 nye størrelser inden for Agri Star II modellen, er det den største udvidelse af tilgængelige størrelser siden dækket blev introduceret på markedet i Danmark og de øvrige, nordiske lande, som NDI har distributionsrettighederne på.

- Når vi her i marts får i alt 25 lagerenheder kommer vi til at dække langt størstedelen af det danske marked. Det betyder, at endnu flere landmænd, uanset traktortype og for- og bagakselskombinationer vil kunne få Agri Star II monteret. Særligt i mellemklassesegmentet vil vi kunne dække markedet langt bedre med Agri Star II, siger Uffe Hansen og uddyber:

- Agri Star II kommer til at afløse andre Alliance-modeller i programmet, og vi forventer, at kunderne der skifter til Agri Star II vil opleve et dæk af en endnu højere kvalitet, med bedre komfort og holdbarhed sammenlignet med tidligere.

Uffe Hansen ser frem til at kunne tilbyde endnu flere landmænd adgangen til et større produktprogram af prisvenlige produkter og oplyser, at introduktionen af de nye størrelser af Agri Star II, samtidig vil betyde den tidligere dækmodel, 365, udgår af Alliances produktprogram.

Læs også