Fuld Isobus-styring af blå radrensere

Lemken integrerer nu kamerastyringen af deres radrensere i iQblue-software. Det betyder, at radrenserne fra Lemken fremover kan kontrolleres fuldstændigt via én terminal.

Udsynet gennem højre siderude i traktoren kan fremover blive bedre, når man kører med en blå radrenser fra Lemken. Indtil nu har man nemlig været nødt til at anvende to terminaler, hvis man ønskede både at bruge kamera-rækkestyring og sektionskontrol, når man kørte med Lemkens radrensere.

Men nu har Lemken integreret hele kontrollen af deres radrensere i den såkaldte iQblue-software, som altså samler kamerabilledet med afgrøde- og ukrudtsgenkendelse, styringen af radrenseren og sektionskontrollen i én og samme terminal.

Køber man terminalen sammen med radrenseren, tilbyder Lemken en CCI 800- eller CCI 1200-terminal, og hos Lemken fremhæver man, at det alt andet lige giver en billigere og mere simpel løsning for brugeren.

Serviceteknikere med fjernadgang

Hvis man ønsker det, har man mulighed for at styre radrenseren via traktorens eget joystick eller med et CCI Joystick. Ved hjælp af Isobus bliver data som radrenserens position og traktorens hastighed også registreret, og det kan danne baggrund for registrering af behandlinger og analyse af effektivitet og kapacitet.

Fra Lemken fremhæver man også, at maskinerne opdateres trådløst, og serviceteknikere har mulighed for at hjælpe med problemløsning og indstilling via en fjernadgang til terminalen.

Den generelle menu-struktur i systemet vil være velkendt for Lemken-brugere. Systemet er klar til high-speed Isobus og anvender en standard Iso 17215 interface via ethernet til at sende billederne fra kameraet.

Læs også