De første Fendt river solgt

Fendts græslinje er meget tæt på at være komplet lige fra skiveslåmaskiner over river til opsamlervogne eller pressere, og med Fendt Katana kan der også leveres supermoderne finsnittere. Fendt er med andre ord for alvor på vej ud i græsmarkerne.
Blandt de første solgte redskaber i Danmark er to Fendt Former river, som Poul Christensen Maskinstation & Entreprenør ved Kolding har købt. Fendt Former riveserien indeholder river fra en arbejdsbredde på 3,40 meter helt op til 12,50 meter.
De to Fendt Former 8055 PRO, som Poul Christensen har købt, har 8 meters arbejdsbredde. Fendt fremhæver selv, at riverne er designet til kvalitetsarbejde og både er holdbare, nemme at betjene og skånsomme i forhold til græsbunden. Det sidste sikrer både hurtig genvækst, og at der ikke rives jord med op i græsensilagen.
 

Købt hos TBS Maskinpower

Poul Christensen har købt sine river hos TBS Maskinpower i Starup. Det er ikke den nærmeste eller en lokal maskinforretning i traditionel forstand, men det bekymrer ham ikke.
-  Det betyder mere for mig at handle med et firma, som har ekspertisen og beredskabet til at servicere mine maskiner, end om der er 15 km eller 50 km som i dette tilfælde – produkt, rådgivning, service og selvfølgelig den rigtige pris er vigtigere end 35 km fra eller til.
Alle fire ting fandt han hos TBS Maskinpower og fik en god handel i hus med sælger Martin Geiser, som naturligvis også var en tilfreds mand, da de to kunne give håndslag på handlen.

Læs også