Fagligt maskinsemiar på Horsens Dyrskue

Med et fagligt seminar om høst går Yding Smedie & Maskiner nye veje på dyrskuet i Horsens. Maskinforretningen vil give landmanden endnu mere tryghed omkring million-investeringen i en ny mejetærsker og kobler derfor også en fast demo-pilot på alle demo-kørsler ude hos landmændene.

Yding Smedie & Maskiner har kigget nærmere på, hvordan de kan give landmanden tryghed omkring million-investeringen i en ny mejetærsker. Det har resulteret i et forløb, der starter med et fagligt seminar på dyrskuet og så følges op med assisteret demokørsel sammen med virksomhedens faste demo-pilot hjemme hos den enkelte landmand.

Demopilot Niels Jacob Thomsen vil således være med hver gang mejetærskeren kører demo til at instruere og svare på spørgsmål. 

Det sker i morgen på dyrskuet

- Dyrskuet er som skabt til arrangementer af denne type med højt fagligt indhold. Maskinerne er der, fagspecialisterne er der  - og landmændene har afsat tid til at besøge på dyrskuet for at orientere sig om, hvad der rører sig i branchen.  Så hvorfor ikke benytte lejligheden til at skabe et forum for fagligt input og kollegialt samvær, siger Jeppe Rasmussen, indehaver Yding Smedie & Maskiner.

Temaet for seminaret i morgen fredag er tips og tricks til en vellykket høst uden driftsstop. Produktspecialist Niels Petersen fra Case IH holder oplæg og gennemgår den udstillede demomaskine Axial-Flow 7140. Yding Smedie & Maskiners demopilot vil også være til stede, så man allerede i morgen kan tage en indledende snak om praksis i marken.

Læs også