Ikke autoriseret, men specialist

Traktormærkerne konsoliderer deres forhandlernet i større autoriserede forhandlere. Der findes imidlertid også enkelte store forhandlere, der står helt udenfor det autoriserede system.

Deutz-Fahr fylder meget i dagligdagen for Svend Aage Jensen (tv) og sælger Hans Mikael, begge Brørup Traktor- og Maskincenter.
Deutz-Fahr fylder meget i dagligdagen for Svend Aage Jensen (tv) og sælger Hans Mikael, begge Brørup Traktor- og Maskincenter.

En af dem er Brørup Traktor- & Maskincenter, der sammen med kollegerne i Ølgod Maskinforretning, er en af landets største Deutz-Fahr forhandler. 

- Tidligere var vi autoriserede Deutz-Fahr forhandlere, fortæller maskinhandler Svend Aage Jensen, Brørup Traktor- & Maskincenter, der tilføjer at vi nok har Danmarks mest kompetente serviceteam og mest dedikerede medarbejdere omkring Deutz-Fahr.

Brørup Traktor- & Maskincenter opstå på baggrund af Deutz-Fahr helt tilbage i 1997, hvor Svend Aage Jensen sammen med Kurt Eg, lejede sig ind hos den daværende Deutz-Fahr-importør i Vejen.
Siden byggede de nye faciliteter i Brørup tæt ved motorvejsafkørslen og købte Ølgod Maskinforretning.

Når forretningerne ikke er autoriserede længere, skyldes det ifølge Svend Aage Jensen ønsket om ikke at være bundet af importørens setup og prissætning.

Service og reservedele

- Det ville på mange måder være nemmere for os at være autoriseret forhandlere, men ønsket om at tilbyde kunderne fair priser på traktorer, reservedele og service fik os til at gå enegang, forklarer han.

Hos de to maskinforretninger i Brørup og Ølgod står der ingen fabriksnye Deutz-Fahr traktorer, men mange næsten nye med meget få timer på tælleren. Det er typisk demotraktorer fra udenlandske forhandlere, som Svend Aage Jensen har fundet rundt omkring eller er blevet tilbudt af andre Deutz-Fahr forhandlere.

- Jeg er lige ved at tro, at vi har Danmarks største lager af reservedele til Deutz-Fahr liggende her i Brørup, fortæller Svend Aage Jensen, og fortsætter:

- Vi henter vores reservedele hos nogle faste udenlandske leverandører, der er autoriserede Deutz-Fahr forhandlere og i visse tilfælde direkte hos de producenter, der leverer til Deutz-Fahr.

På servicesiden kommer de to Deutz-Fahr forretningers servicebiler langt omkring. Her er recepten den samme. Erfarne værkførere og kompetente teknikere med et stort Deutz-Fahr hjerte, fair priser på service- og reservedele og udpræget fleksibilitet. 

Læs også

Agromek drysser stjerner over produktnyheder
Maskinforretning i nyt samarbejde
DeLaval skruer op for innovationen
Ny i Stenderup
Ny salgs- og produktchef for Bednar
Maskingrossist opkøbt