Maskinforretning dropper åbent hus i april

Svenningsens Maskinforretning aflyser deres åbent hus-arrangement den 16. april grundet regeringens anbefalinger om coronavirus.

Svenningsens Maskinforretning aflyser deres årlige åbent hus i Kastrup den 16. april. I stedet vil maskinforretningen køre ud til kunderne og vise dem de nyeste produkter. Det fortæller Lars Rævsager, salgs- og marketingschef hos Svenningsens.

- Vi har et socialt ansvar over for vores kunder og deres sikkerhed. Med fokus på den nyeste udvikling i Danmark tør vi ikke tage nogle chancer med hensyn til smittespredning af Covid-19. I stedet holder vi »lukket hus« den 16. april, hvor vi i stedet vil besøge kunderne individuelt frem for at samle dem til et åbent hus-arrangement, fortæller Lars Rævsager.

Bedre nu

Regeringens nuværende anbefaling til befolkningen dækker indtil videre frem til den 27. marts angående forsamlinger over 100 mennesker. Lars Rævsager uddyber, at grunden til at aflyse arrangementet den 16. april, selvom der netop nu ikke er anbefalinger fra regeringen efter ultimo marts, er for at undgå konsekvensen af en haste-aflysning lige op til afholdelse.

- Vi opruster i salgsafdelingen og bevæbner os med et hav af demomaskiner, så vi er klar til at køre ud til kunderne, vise vores produkter frem og fortælle om dem. Vi plejer også at have attraktive tilbud på vores åbningsdag. Det kommer vi stadig til at have, blot digitalt i stedet for fysisk. Hold derfor øje med vores Facebook og hjemmeside, siger salgschefen.

Læs også