Stroco Agro ændrer navn til WekoAgro Machinery

Stroco Agro og Powtec skifter pr. 3. april navn til WekoAgro Machinery og samler alle aktiviteter under samme navn. Det gør det mere enkelt for kunderne, som nu kan få flere maskiner og tilbehør til landbrug og maskinstationer fra samme leverandør, lyder begrundelsen.

- Vi samler aktiviteterne og gør det enkelt. Med den nye konstellation kan kunderne få en bredere palette af maskiner og tilbehør til landbrug og maskinstationer hos os. Vi tilbyder samme gode service og som noget nyt, udstyr til kartoffelsortering og græsbehandling. Vi har vægtet, at det nye program også er kvalitetsmaskiner som vores øvrige sortiment, udtaler administrerende direktør Tom Myrdal, WekoAgro.

Da Stroco Agro startede i 2000, blev den første landbrugsmaskine leveret til Frijsenborg Gods og familien Wedell. Nu indgår Bendt Wedell i ejerkredsen. Det siger noget om tilliden til virksomheden.  

- Det er en klar fordel for os, at Bendt Wedell er del af ejerkredsen med sit store kendskab til landbrug og landbrugssektoren. Ud over Bendt Wedell består ejerkredsen af Lotte Strøier, som har været del af driften helt fra starten og bestyrelsesformand Christian Dybdal Christensen, der bidrager med stor kommerciel erfaring, påpeger Myrdal.

Medarbejderne har presset på

Medarbejderne i WekoAgro Machinery er godt tilfredse med navneskiftet og ser frem til at kunne sælge og markedsføre de mange løsninger under samme firmanavn.

WekoAgro Machinery er importør af maskiner til jordbearbejdning, plantebeskyttelse, såning og kartoffeludstyr, og sælger derforuden vandings- og transportløsninger og udstyr til græsbehandling. De er på de enkelte forretningsområder eneimportør af kvalitetsmaskiner fra Horsch, Annaburger, SIP med flere.

Det forhold at WekoAgro Machinery sælger direkte til kunderne og ikke har et forhandlernet gør, at kunderne har tættere adgang til specialistviden.

- Vi sender løbende vores medarbejdere på uddannelse hos vores leverandører. Det giver en stor knowhow og mulighed for hurtigt at afhjælpe eventuelle problemstillinger hos vores kunder. Det er noget af det, vi er kendte for, og det skal vi fortsætte med i den nye konstellation, slutter Tom Myrdal.


Læs også