bannerPos

Stroco Agro ændrer navn til WekoAgro Machinery

Stroco Agro og Powtec skifter pr. 3. april navn til WekoAgro Machinery og samler alle aktiviteter under samme navn. På billedet ses fra venstre Jesper Fogsgaard, Tom Myrdal og Jens Aage Jensen.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
01-04-2020 13:09
Stroco Agro og Powtec skifter pr. 3. april navn til WekoAgro Machinery og samler alle aktiviteter under samme navn. Det gør det mere enkelt for kunderne, som nu kan få flere maskiner og tilbehør til landbrug og maskinstationer fra samme leverandør, lyder begrundelsen.

- Vi samler aktiviteterne og gør det enkelt. Med den nye konstellation kan kunderne få en bredere palette af maskiner og tilbehør til landbrug og maskinstationer hos os. Vi tilbyder samme gode service og som noget nyt, udstyr til kartoffelsortering og græsbehandling. Vi har vægtet, at det nye program også er kvalitetsmaskiner som vores øvrige sortiment, udtaler administrerende direktør Tom Myrdal, WekoAgro.

Da Stroco Agro startede i 2000, blev den første landbrugsmaskine leveret til Frijsenborg Gods og familien Wedell. Nu indgår Bendt Wedell i ejerkredsen. Det siger noget om tilliden til virksomheden.  

- Det er en klar fordel for os, at Bendt Wedell er del af ejerkredsen med sit store kendskab til landbrug og landbrugssektoren. Ud over Bendt Wedell består ejerkredsen af Lotte Strøier, som har været del af driften helt fra starten og bestyrelsesformand Christian Dybdal Christensen, der bidrager med stor kommerciel erfaring, påpeger Myrdal.

Medarbejderne har presset på

Medarbejderne i WekoAgro Machinery er godt tilfredse med navneskiftet og ser frem til at kunne sælge og markedsføre de mange løsninger under samme firmanavn.

WekoAgro Machinery er importør af maskiner til jordbearbejdning, plantebeskyttelse, såning og kartoffeludstyr, og sælger derforuden vandings- og transportløsninger og udstyr til græsbehandling. De er på de enkelte forretningsområder eneimportør af kvalitetsmaskiner fra Horsch, Annaburger, SIP med flere.

Det forhold at WekoAgro Machinery sælger direkte til kunderne og ikke har et forhandlernet gør, at kunderne har tættere adgang til specialistviden.

- Vi sender løbende vores medarbejdere på uddannelse hos vores leverandører. Det giver en stor knowhow og mulighed for hurtigt at afhjælpe eventuelle problemstillinger hos vores kunder. Det er noget af det, vi er kendte for, og det skal vi fortsætte med i den nye konstellation, slutter Tom Myrdal.


Visionært anlæg vil reducere landbrugets klimabelastning

Organic Fuel Technology arbejder på at have første produktionsanlæg, der kan omdanne blandt andet halm til gas, olie og biokul, hvor gødningsværdien er bevaret, klar i januar 2021.

Usikkerhed om 20 procent-regel ved generationsskifter

Hovedreglen om, at en ejendom kan handles i familien til den offentlige ejendomsværdi plus/minus 15 procent bliver den 1. juli til en 20 procent-regel. Men det er usikkert, om reglen overhovedet kan bruges ved generationsskifter, påpeger rådgivningsselskab.

Lantmännen præsenterer guldrandet kvartalsregnskab

Den svenske landbrugskoncern Lantmännen har sendt regnskabet for første kvartal af 2020 ud, og det har vist et overskud på 447 millioner svenske kroner.

NIR i bagagerummet giver skarpere beslutninger

Et transportabelt NIR-apparat giver kvægrådgiver Jesper Rask Pedersen svar på tørstof, protein og meget mere i græs, majs og foderblandinger nu og her.

Spædgrisediarré kan være en hård nød at knække

Der er ikke tale om en enkeltstående løsning til de besætninger, der oplever udfordringer med tidlig spædgrisediarré. Men svinedyrlæge Kjetil Johansen har positive erfaringer med at se nærmere på de vacciner, der anvendes i forebyggelsen.

- Regeringen er med det her i gang med at nedlægge dansk landbrug

Venstres Erling Bonnesen (V) fortæller, at det virker helt surrealistisk, at regeringen ser ud til at beslutte, at der med de næste vandområdeplaner skal køres med to forskellige målstreger. År 1900 står således til at blive droppet som referenceår for klorofyl, mens man holder fast i år 1900 som referenceår for ålegræs.

Mindre septoria og mere gulrust i vinterhveden

Når den sidste sprøjtning i vinterhvede skal køres, er det vigtigt at være opmærksom på, at der i år er et højt smittetryk fra gulrust, påpeger rådgiver fra Velas.

Sammenligning af økologi og konventionel dyrkning

Effektivt Landbrug bragte tirsdag 19. maj en artikel, hvis overskrift konkluderede: Nærmest ingen forskel mellem økologisk og konventionel planteavl i miljø- og klimapåvirkning. Men passer det virkelig - eller er det en tilsnigelse?

Nye MF-traktorer

Massey Ferguson har netop lanceret tre nye traktorer i 4700 M-serien, der spænder fra 82 til 100 hk og leveres med Dyna-2-transmission med standard-Powershuttle.
Side 1 af 1851 (37009 artikler)Prev1234567184918501851Next