Valtra vist frem på Brahetrolleborg

Seks af de nyeste modeller var med på Valtra SmartTour’en gjorde holdt på Fyn.

En stor Valtra-karavane med udstillingsvogn og aktuelle traktormodeller kører i år rundt i hele Europa.

Sidste tirsdag havde den stop på Brahetrolleborg, hvor de to fynske forhandlere, J. Dyhr A/S og O. Søndergaard & Sønner, havde lejlighed til at vise traktorerne frem for kunder og øvrige interesserede. Og ikke mindst give de mange besøgende mulighed for en prøvetur.

Blandt de seks traktorer var Valtra T254V med 271 hk, der er valgt som årets traktor i Europa her i 2018. Den er udstyret med det nye SmartTouch armlæn, hvor funktionerne styres med tryk på den integrerede touchskærm. Endvidere leveres den prisbelønnede traktor med førersæde, passagersæde og rat i sort læder. Den er også udstyret med Valtra Connect-systemet, hvor både pilot, ejer og servicetekniker kan overvåge alle traktorens data og position via pc eller mobiltelefon.

Foruden på Brahetrolleborg, der har ni Valtra traktorer i godsets omfattende skovbrug og juletræsproduktion, har Valtra SmartTour i de seneste to uger været på besøg ialt ni steder i landet. Et lignende arrangement blev afviklet for tre år siden. Dengang foregik det på Køreteknisk Anlæg i Ellested.

 

Læs også