Hamlet Protein indvier nyt hovedkontor

- På trods af en overflod af tilgængelige online kommunikationsværktøjer, tror vi på vigtigheden af personlig kommunikation ansigt til ansigt, lyder konklusionen fra Erik Visser (th), administrerende direktør hos Hamlet Protein i forbindelse med indvielsen af virksomhedens nye hovedkvarter. Han ses her sammen med Kjeld Johannessen, formand for Hamlet Proteins bestyrelse. Pressefoto

Hamlet Protein, der producerer sojabaserede foderingredienser til unge produktionsdyr, har for nylig indviet sit nye globale hovedkvarter i Horsens. Kontorudvidelsen giver virksomheden mulighed for at integrere alle afdelinger i én bygning. Ud over at samle medarbejderne vil mange interne aktiviteter blive effektiviseret.

Det nye hovedkontor er indrettet med den nyeste teknologi inden for videokonference, store mødelokaler, områder til uformelle møder og der er brugt forbedrede isoleringsteknikker for yderligere at reducere virksomhedens CO2-fodaftryk.

- På trods af en overflod af tilgængelige online kommunikationsværktøjer, tror vi på vigtigheden af personlig kommunikation ansigt til ansigt. At få vores folk sammen under ét tag vil skabe kommunikation, kreativitet og netværk. Dette vil i sidste ende føre til en mere succesrig organisation, lyder konklusionen fra Erik Visser, administrerende direktør hos Hamlet Protein.

Hamlet Protein producerer sojabaserede protein- og fiberingredienser til smågrise-, kyllinge- og kalvefoder på to produktionsanlæg i Danmark og USA. Hamlet Protein servicerer kunder over hele verden gennem et netværk af egne salgskontorer og distributører.

Læs også