HR-leder hos SLF 60 år

Conni Tetens, der er kommunikationschef os HR-chef hos SLF, fylder 60 år den 27. august. Siden 2017 har hun været en del af ledergruppen hos Sønderjysk Landboforening på Billundvej i Vojens med titel af HR- og kommunikationschef. Omkring 100 ansatte er der på arbejdspladsen, og ledelsesstilen handler ikke mindst om at sikre trivsel og udvikling hos medarbejderne.

Conni Tetens agerer med et stort hjerte. Som chef for HR-afdelingen ved hun, at de ansatte nu engang er virksomhedens vigtigste ressource. Med årtiers erfaring som leder ved hun også, at der skal ske udvikling og kompetenceløft hos de ansatte for at holde gang i virksomhedens konkurrenceevne. Derfor formår hun også at svinge taktstokken kontant, når det kræves.

Conni Tetens har en fortid i et lignende job hos SPF Danmark, og sad i byrådet for Venstre i Rødding Kommune fra 1999 til 2007. Når der skal slappes af, så bruger den kommende fødselar tiden sammen med familien, hun nyder rollen som mormor, og desuden går turen sammen med manden Johannes til parrets hus i Harzen.

Læs også