Ø-Vet udvider besætningen med markant ny dyrlæge

Ø-Vet udvider deres team af erfarne dyrlæger med en særdeles rutineret og engageret svinedyrlæge, der selv har været svineproducent og kommer fra en stilling som produktchef i et af verdens største veterinære medicinalfirmaer.

Når Anja Kibsgaard fremover sætter sig bag rattet og kører på arbejde, bliver det til en hverdag med både gummistøvler og marketingsplaner. Hun vender nemlig tilbage som dyrlæge og marketingchef hos Ø-Vet, der rådgiver og servicerer svinebesætninger i hele Danmark.

-For mig er det vigtigt at være den sparringspartner, som landmanden kan mærke har hans interesser og grisenes sundhed som højeste prioritet. Jeg vender tilbage til Ø-Vet, fordi jeg savner staldgangen og Ø-Vets værdier matcher dem, jeg selv står for som dyrlæge: Høj faglighed og tid til den enkelte besætning.”

Producent, produktchef og praktiserende dyrlæge

Anja Kibsgaard har været det hele. Hun blev uddannet dyrlæge i 2006 og har været producent af klima- og slagtegrise, så hun kender udfordringerne på staldgangen rigtig godt.

Som nordisk produktchef i medicinalfirmaet Ceva Animal Health fik hun et unikt indblik i den nyeste forskning i sygdomme, der er aktuelle i svineproduktionen. Nu er hun klar til at komme på landevejen igen - også uden for landets grænser.

- Ø-Vet er landsdækkende og vi har netop udvidet vores kontorfaciliteter med en jysk afdeling, ligesom vi har flere dyrlæger bosiddende i Jylland. Men det ligger bestemt i kortene at Anja Kibsgaard bliver en af de dyrlæger, der skal praktisere på tværs af landet og i resten af Norden – samtidig med at hun skal være med til at tegne Ø-Vets fremtid, udtaler direktør i Ø-Vet og professor i svinesygdomme Ken Steen Pedersen.

Ø-Vet ruster sig til fremtiden

Med ansættelsen af Anja Kibsgaard gør Ø-Vet sig klar til fremtiden, mener han.

- Det sker ved at ansætte endnu en erfaren dyrlæge, udvide med både kontor- og laboratoriefacilitet i det jyske og fortsat lægge vægt på uvildig rådgivning, høj faglighed og tid til den enkelte besætning.

Anja Kibsgaard starter i Ø-Vet den 1. september 2022.

Læs også