Christoffer Hage bliver vicekoncerndirektør for planteavl i DLG

Christoffer Hage skal fra den 1. oktober stå i spidsen for DLG's danske planteavlsforretning. Han overtager jobbet efter Bent Nissen, der i juli tiltrådte som adm. direktør for DLG-koncernens tyske grovvareselskab, HaGe.

Christoffer Hage blev uddannet agrarøkonom fra Næsgaard Agerbrugskole i 2000, og samme år blev han ansat som indkøber i DLG. Han har siden haft flere forskellige roller i koncernen, blandt andet som produkt- og udviklingschef samt informations- og marketingschef.

I 2010 fik han ansvaret for DLG Service A/S, og siden 2018 har han været direktør for afdelingen Transformation samt DLG Service A/S, hvor han også har ansvaret for indkøb af Farmpack-produkter samt biogas. Han er desuden medlem af bestyrelserne i DCC Energi, Datalogisk, Terra Connect, Food Nation og Enorm.

- Planteavl er et særdeles vigtigt forretningsområde for DLG, og derfor er jeg glad for, at Christoffer har sagt ja til at tage opgaven på sig. I løbet af sine mange år i DLG har han vist, at han foruden at have en særdeles veludviklet forretningsforståelse også besidder et innovativt mindset, som strategisk er utroligt vigtigt for os, når vi skal udvikle og kommercialisere fremtidens bæredygtige løsninger på planteavlsområdet, siger Jesper Pagh, group vicedirektør i DLG.

I spidsen for et stærkt hold

I sit nye job som vicekoncerndirektør får Christoffer Hage ansvaret for DLG's danske planteavlsforretning, der blandt andet dækker sædekorn, markfrø, gødning, kalk og planteværn. Han vil ligeledes indtræde i bestyrelsen i en række tilknyttede selskaber.

- Vi går en spændende tid i møde, hvor vi skal være med til at forme en mere bæredygtig fremtid for dansk planteavl. Det er en stor og meget interessant opgave, der venter, og jeg glæder mig til at løfte den sammen med det stærke og meget kompetente team, jeg får lov til at stå i spidsen for, siger Christoffer Hage.

Læs også