Ny regnskabschef til Sagro i Esbjerg og Billund

Rådgivningsvirksomheden Sagro kan nu sætte navn på virksomhedens kommende regnskabschef for de to huse i Esbjerg og Billund.

Valget er faldet på 40-årige Torben Lillegaard Nielsen, der af to omgange har været ansat hos Goodvalley i Ukraine, først som driftsleder og senere som leder af Goodvalleys »HR & Organizational Development«.

Torben er uddannet B.Sc. i statskundskab fra Århus Universitet i 2008, hvorefter han arbejdede tre år som efterskolelærer. I 2013 blev han uddannet jordbrugsteknolog, hvor han blandt andet var i praktik hos Sagro i Herning i afdelingen for økonomi og strategi.

Efter uddannelsen kom han til Goodvalley og tog efterfølgende et år som leder af DGI’s Verdenshold i gymnastik. I 2015 vendte han tilbage til landbruget og var ansat i to år hos Agrovi i Hillerød som afdelingsleder for driftsøkonomi, inden han vendte tilbage til Goodvalley.

- Jeg ved, der ligger mange spændende opgaver og venter på mig. Sagro er langt fremme, når det kommer til digitalisering af bilag og regnskaber, men der er stadig meget arbejde, der skal gøres, og det ser jeg frem til at blive en del af, siger Torben Lillegaard Nielsen.

Også direktøren hos Sagro-regnskab, Palle Høj, ser frem til at få en chef ved roret i Billund og Esbjerg-husene.

- Vi har ledt efter en afløser for Helle Juul Zederkoff, der tidligere på året meddelte et ønske om at stoppe hos Sagro. Torben har den helt rigtige kombination af viden om landbruget samt den strategiske viden om økonomi, som det kræver at lede afdelingen, siger Palle Høj.

Det seneste år har Torben været ansat hos DSB, men familien i det jyske og landbruget trak i ham, så derfor valgte familien at flyttet hjem til Jylland, hvor parret stammer fra og netop har købt hus i Varde.

- Jeg er gået lidt til og fra landbruget gennem min karriere, men jeg føler egentlig, at jeg nu vender tilbage til rødderne både privat og i arbejdsmæssig sammenhæng. Jeg glæder mig meget til at komme i gang og møde kollegerne, siger Torben Lillegaard Nielsen.

Torben har første arbejdsdag som chef i regnskab Billund og Esbjerg den 1. december. Privat er Torben gift med Marie, der arbejder inden for folkesundhed. Sammen har de Ebba på tre år og Karla på ét år.

Læs også