Moni Worldwide hyrer landechef for Deutz-Fahr i Sverige

Ved årsskiftet overtager den danske Deutz-Fahr-importør også ansvaret for salg og service af Deutz-Fahr i Sverige. Som en del af forberedelserne har man allerede pr. 1. juli ansat Tobias Lundgreen som country manager i Sverige. Han er dermed den første af det kommende svenske team, som med backup fra den danske organisation skal sikre de lysegrønne traktorer en større markedsandel i Sverige.

Moni Worldwides adm. direktør, Henrik Hansen, glæder sig over at få en erfaren mand i spidsen for den svenske satsning, som han kalder en »re-start« af Deutz-Fahr i Sverige.

- Vores mål er at nå en markedsandel på 6 - 10 procent i Sverige for traktorer over 100 hk. Det skal nås via et stærkt forhandlernetværk, uddelegering af ansvar til forhandlerne og en skarp prissætning på udvalgte modeller. Den model har vi med succes anvendt i Danmark, hvor markedsandelen for Deutz-Fahr på ét år (2022) blev tredoblet i forhold 2021. Det blev til en markedsandel på 5,02 procent i 2022 mod 1,88 procent i 2021 - og her først på året ligger markedsandelen betydeligt højere.

Tobias Lundgreen er født på en gård i Skåne og har stort set hele livet beskæftiget sig med landbrugsmaskiner og traktorer. Først som servicetekniker og teknisk supporter hos Lantmännen Maskin og nu som Brand Manager for Deutz-Fahr og Dalbo hos Söderberg & Haak Maskin, hvor han arbejder tæt sammen med forhandlere og sælgere. Han glæder sig naturligvis til den nye udfordring. Specielt tanken om at bygge noget nyt op sammen med et dedikeret team fra Danmark og aktive svenske forhandlere tiltaler ham.

- Jeg holder meget af tæt kontakt med leverandører, sælgere, serviceorganisationer og selvfølgelig kunderne. Det er mit mål, at vi får skabt mere liv omkring Deutz-Fahr i Sverige, for de tyske traktorer fortjener langt større udbredelse.

Han er også spændt på at se kundernes reaktioner, når den »offensive« prissætning Moni Worldwide er kendt for, bliver præsenteret i Sverige.

- I Danmark førte det nærmest til en eksplosion i salget, da priserne blev justeret. Det tror jeg også vil ske i Sverige, siger en forventningsfuld Deutz-Fahr-country manager.

Læs også