Agri Nord har ansat fire nye

Agri Nord har ansat fire nye medarbejdere: 

Kent Boe Nielsen er ansat som økonomikonsulent med speciale i skat og får sin base på kontoret i Hobro. 

Hans primære arbejdsopgaver bliver rådgivning indenfor blandt andet skat, moms, regnskab, selskaber, personlige erhvervsdrivende og ejerskifter. 

Kent Boe Nielsen kommer fra en tilsvarende stilling i LMO og har før det været ansat i Skat gennem mere end 20 år. Her arbejdede han med nogle af Danmarks største selskaber, hovedaktionærselskaber og personlige erhvervsdrivende. Kent Boe Nielsen er uddannet skatterevisor og Master i skat. 

Emma Albertsen er ansat som økonomiassistent og får sin base på kontoret i Aalborg. Hendes primære arbejdsopgaver i Agri Nord bliver bogføring, moms samt opgørelse af skatteregnskaber og årsrapporter. På sigt skal hun ud som virksomhedssekretær.  
Emma Albertsen har en HG-uddannelse i Handel og Kontor og er uddannet revisorassistent hos LandboNord. 

Andreas Boyschau er ansat som miljørådgiver i Agri Nord og får sin faste plads på miljøkontoret i Aalborg.

Andreas Boyschau er uddannet civilingeniør indenfor by-, miljø- og energiplanlægning. Han kommer fra en stilling som civilingeniør hos Geopartner og har før det været ansat hos Herning Kommune. Han har erfaring med planlægning af boligområder, erhvervsområder, vindmølle- og solcelleplanlægning samt miljøvurderinger og VVM-ansøgninger. 

Hans primære arbejdsopgaver i Agri Nord bliver at udarbejde ansøgninger om miljøgodkendelse af husdyrbrug, udvikle rådgivningen til virksomheder, som ønsker at opføre store anlæg, som kræver en lokalplan. Det kan for eksempel være solcelleanlæg, biogasanlæg og lignende. 

Nikolaj Thomsen er ansat som digitaliserings- og forretningskonsulent i Agri Nord og får base på kontoret i Aalborg.

Hans primære opgaver i Agri Nord bliver behandling og udnyttelse af de store mængder data, der ligger i landbruget. Derudover kommer han til at arbejde med automatisering af processor, herunder implementering af robotter, samt optimering og strukturering af arbejdsgange og systemer. 

Nikolaj Thomsen kommer fra en stilling som projektleder i Jobs Partner og er uddannet civilingeniør i værdikæder og innovationsledelse.

Læs også