bannerPos

Kragmann styrker på salget

Ole Krag Hansen
21-04-2020 15:47

Kragmann A/S i Middelfart har ansat Ole Krag Hansen for at øge salgsstyrken i det fynske.

Ole Krag Hansen, der bor i Kerteminde, har de seneste 17 år været ansat som landbrugsmaskinsælger hos Hindsholm/Grønnemose Maskinforretning. Oprindelig er han udlært og blev reservedelschef hos Kverneland i Kerteminde.

Maskinpartner i Vejle, der først på året blev overtaget af Kragmann A/S, har også fået ny salgsmand. Det er Rasmus Juul Jensen, som i 2016 blev udlært landbrugsmaskinmekaniker hos Kragmann A/S.

Forretningens forhandlinger tæller blandt andet New Holland’s landbrugsprogram indenfor traktorer, høstmaskiner, redskabsprogram og industriprogrammet samt Kverneland’s produkter.

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next