Ny i bestyrelsen for Agro Business Park

Tidligere udviklingsdirektør i Vækstfonden og nuværende direktør for den nordiske konsulentforretning i Mannaz, Consulting & Learning Mette Skøt, er indtrådt i Agro Business Parks bestyrelse og vil agere bindeled mellem forretning, bæredygtighed og kapital.

Mette Skøt er uddannet civilingeniør fra DTU. Hun har dyb indsigt i, hvilke muligheder virksomhederne har for at forløse deres potentialer, og hvad der kan virke som barrierer for vækst. 

Som tidligere forretningsudviklingschef hos Danmark Grønne Investeringsfond, som finansierer virksomheder, der gør grøn omstilling til en god forretning, har hun ligesom Agro Business Park arbejdet i krydsfeltet mellem iværksætteri, innovation, bæredygtighed og kapital. Mette Skøt er desuden medlem af Det Nationale Bioøkonomipanel.

- Jeg har stor faglig og personlig interesse for grøn omstilling og hele dagsordenen omkring bæredygtighed inden for forretningsverdenen. Jeg tror meget på linket mellem grøn omstilling og forretning. Det interessante ligger i at bruge ressourcerne på en intelligent og bæredygtig måde, der også er bæredygtig økonomisk, siger Mette Skøt. 

Læs også