bannerPos

Ny partner i rådgivningsfirma

03-05-2019 08:54

Pr. 1. maj er Henrik Fugl-Johansen partner i rådgivningsvirksomheden Boje & Ladekjær.

Henrik Fugl-Johansen er 31 år og har dette til trods syv års erfaring indenfor økonomisk rådgivning, har gennemført tre uddannelser og senest HD i regnskab og økonomistyring.

Han har sit afsæt i landbruget og med base i dette, samt uddannelser til jordbrugsteknolog og økonom, har han virket som driftsøkonom i Centrovice på Fyn og VKST i Sorø de seneste syv år.

Udover at rådgive i de klassiske discipliner indenfor budgettering og økonomistyring, mv., så har fokus været på strategi og forandringsprocesser.

Henrik Fugl-Johansens særlige arbejdsfokus hos Boje & Ladekjær bliver at bidrage til et øget økonomisk afkast og ledelsesmæssigt overblik hos større landbrug. Det sker gennem en optimering af økonomistyringen i en direkte forbindelse til de produktionsmæssige og strategiske mål.

I dette vil der være indbygget forandringsprocesser, som Henrik Fugl-Johansen gennem rollen som sparringspartner og betroet rådgiver har deltaget i og generet gennem sin erhvervskarriere.

Henrik Fugl-Johansen er gift med Maria og far til tre små børn.

 

Forlængelse af køresilo gav maksimalt straksfradrag

Landsskatteretten mente, at en forlængelse af to køresiloer var en bygningsbestanddel til stalden. Derfor kunne landmanden trække hele udgiften til forlængelsen fra som straksfradrag, skriver Seges på Landbrugsinfo.dk.

Svinenoteringen falder igen

Danish Crowns notering for slagtesvin falder igen. Noteringen for uge 23 står på 11,40 kroner, og dermed falder noteringen med 30 øre.

igus åbner digital innovations messen 2020

Mere end 100 motion plastics innovationer viser hvordan kunderne kan reducere omkostninger og forbedre deres teknologi

Opfrisk kursus i sprøjtebevis hurtigst muligt

Miljøstyrelsen har på grund af corona-krisen givet dispensation for de sprøjtecertifikater, der er udløbet efter 1. september 2019. Men dispensationen løber kun frem til den 31. december, så man bør hurtigst muligt få opdateret sit bevis, siger rådgiver.

Ny skadevolder får økologer til at så vårhvede i november

Bygfluens larve har de seneste år taget 30 procent af udbyttet i vårhvede. Derfor eksperimenterer økologer nu med at så vårhveden i november, hvilket ser ud til at give flere fordele i økologisk planteavl.

FirstFarms starter 2020 med millionoverskud

Landbrugskoncernen FirstFarms, der driver landbrug i Østeuropa, kom ud af første kvartal 2020 med et overskud før skat på 6,9 millioner kroner. Koncernen fastholder sine forventninger til hele året på trods af de usikre markedsvilkår.
Side 1 af 1848 (36948 artikler)Prev1234567184618471848Next