bannerPos

Ny partner i rådgivningsfirma

Redaktionen

03-05-2019 08:54

Pr. 1. maj er Henrik Fugl-Johansen partner i rådgivningsvirksomheden Boje & Ladekjær.

Henrik Fugl-Johansen er 31 år og har dette til trods syv års erfaring indenfor økonomisk rådgivning, har gennemført tre uddannelser og senest HD i regnskab og økonomistyring.

Han har sit afsæt i landbruget og med base i dette, samt uddannelser til jordbrugsteknolog og økonom, har han virket som driftsøkonom i Centrovice på Fyn og VKST i Sorø de seneste syv år.

Udover at rådgive i de klassiske discipliner indenfor budgettering og økonomistyring, mv., så har fokus været på strategi og forandringsprocesser.

Henrik Fugl-Johansens særlige arbejdsfokus hos Boje & Ladekjær bliver at bidrage til et øget økonomisk afkast og ledelsesmæssigt overblik hos større landbrug. Det sker gennem en optimering af økonomistyringen i en direkte forbindelse til de produktionsmæssige og strategiske mål.

I dette vil der være indbygget forandringsprocesser, som Henrik Fugl-Johansen gennem rollen som sparringspartner og betroet rådgiver har deltaget i og generet gennem sin erhvervskarriere.

Henrik Fugl-Johansen er gift med Maria og far til tre små børn.

 

Brasiliansk farmer dyrker Conservation Agriculture – fordi det på alle måder er bedst

På Agripastos Farm er efterafgrøder, sundt sædskifte og nye, bedre såmaskiner taget i brug for især at gøre jorden mere frugtbar ved at øge dens indhold af humus. Skiftet til CA har også betydet, at erosionen er ophørt, hvilket er særdeles vigtigt.

Succes med nyt foldkoncept

Med nyt foldkoncept fravænnes en halv gris mere pr. so på Ulvehøjgaard ved Brørup, og de fravænnede smågrise vejer 1,6 kilo mere.

Forekomst af influenza har ingen sæson

Dyrlægerne hos Vet-Team anbefaler, at der tages prøver inden, vaccination mod influenza begyndes, men også med jævne mellemrum efterfølgende, for at se om det fortsat er den rigtige type, man vaccinerer imod.

Tag flere sorter ind

Hvedeforælder Finn Borum fra Sejet Planteforædling giver sit bud på, hvorfor man skal vælge sorter med forskellige dyrkningsegenskaber. Planteavler Esben Kappel benytter også denne strategi og glæder sig over udsigten til høje udbytter.

Ny presser i Danmark

Den nye bigballepresser, Kuhn LSB 1290iD, kører nu for første gang i Danmark.

Fendts Ideal 10-mejetærsker nærmer sig danske marker

IdealDrive – styresystemet uden rat - er en feature i Fendts kommende topmodel. De første mejetærskere fra producentens øverste hylde kommer til at køre tests i den europæiske høst i år. Danske kunder kan få en ny Ideal 10-maskine til 2021-høsten.

Rapsprisen stiger på trods af høstens kommen

Normalt falder rapsprisen under høst her i Europa. Det virker blot ikke til at blive tilfældet i år. I stedet presser den europæiske rapspris på for nye stigninger og det tyder dermed på, at rapshøsten i Europa ikke bliver for god i år.

Foretræk høst til den tidlige side

Landbonord anbefaler så tidlig høst som muligt.

Kornhøsten kører nemt

Kornet tørrer godt og vinterbyggen er mange steder snart i hus.
Side 1 af 1586 (31708 artikler)Prev1234567158415851586Next