bannerPos

Ny partner i rådgivningsfirma

Redaktionen

03-05-2019 08:54

Pr. 1. maj er Henrik Fugl-Johansen partner i rådgivningsvirksomheden Boje & Ladekjær.

Henrik Fugl-Johansen er 31 år og har dette til trods syv års erfaring indenfor økonomisk rådgivning, har gennemført tre uddannelser og senest HD i regnskab og økonomistyring.

Han har sit afsæt i landbruget og med base i dette, samt uddannelser til jordbrugsteknolog og økonom, har han virket som driftsøkonom i Centrovice på Fyn og VKST i Sorø de seneste syv år.

Udover at rådgive i de klassiske discipliner indenfor budgettering og økonomistyring, mv., så har fokus været på strategi og forandringsprocesser.

Henrik Fugl-Johansens særlige arbejdsfokus hos Boje & Ladekjær bliver at bidrage til et øget økonomisk afkast og ledelsesmæssigt overblik hos større landbrug. Det sker gennem en optimering af økonomistyringen i en direkte forbindelse til de produktionsmæssige og strategiske mål.

I dette vil der være indbygget forandringsprocesser, som Henrik Fugl-Johansen gennem rollen som sparringspartner og betroet rådgiver har deltaget i og generet gennem sin erhvervskarriere.

Henrik Fugl-Johansen er gift med Maria og far til tre små børn.

 

Intensivt landbrug er vejen frem for klimaet

Hvis man lod os gødske mere, kunne dansk landbrug alene løse den danske del af klimaopgaven, mener skribenten.

Tilsagn om tilskud til jordfordeling

Klarlæg allerede nu, om der kan være grundlag for en jordfordeling, inden der åbnes for ansøgninger til en ny tilskudsordning, lyder rådet fra Søren Nørgaard Sørensen, advokat og partner, HjulmandKaptain.

Hvor tjener man pengene i sit markbrug?

Når man kender sine omkostninger og arbejder med sine nøgletal, stiger interessen for bedriften og evnen til forandringer. - Man tjener derfor typisk mere ved at deltage i et DB2-tjek, påpeger maskinkonsulent Christian Rabølle, VKST.

Digitale kurser kan løfte arbejdet i stalden

Otte forskellige kurser tager fat i den basale viden om, hvordan vi passer grisene, hvad det er vigtigt at holde øje med i stalden, etc.

Ekspert vil have kommunerne ind i dige-kampen

Hvis der skal skabes mere klarhed om beskyttede diger i Danmark, må kommunerne komme i gang med den konkrete udpegning, mener museumsinspektør Tenna Kristensen, Museum Sønderjylland.

Gårdmejeri i Vendsyssel leverer luksusoste til Singapore Airlines

Singapore Airlines vil fremover tilbyde sine passagerer på businessclass flere oste fra Sønderhaven Gårdmejeri i Brønderslev. De nye oste vil blive specielt udviklet efter ønsker fra flypassagererne.

Danish Crown-direktør: Markedet tillader ikke prisstigninger

Direktør i Danish Crown Beef, Finn Klostermann fortæller, at han udmærket forstår slagtekalveproducenternes frustration over nuværende afregningspriser. At priserne ikke er højere, skyldes flere faktorer, forklarer han.
Side 1 af 1542 (30833 artikler)Prev1234567154015411542Next