Påskønnelse til dygtig landmand

Fra venstre ses formand Christian Jensen, prismodtager Carl Johan Schultz og kæresten Lillian Buus.
Fra venstre ses formand Christian Jensen, prismodtager Carl Johan Schultz og kæresten Lillian Buus.

Prisen for godt landmandskab gik til Carl Johan Schultz på Landboforeningen Kronjyllands generalforsamling. Carl Johan Schultz fik prisen for sin måde at drive virksomheden Vindbylund på og hans forståelse for at bruge sociale medier i kontakten med omverdenen. Han har små 5500 følgere på Facebook.

- Er godt landsmandskab, at man kan køre lige med såmaskinen? Er godt landmandskab at man har revet gårdspladsen hver lørdag eftermiddag? Eller er godt landmandskab, at man har været formand for landboforeningen eller LandboUngdom? Ved dig kan vi sætte kryds ved alle tre ting, sagde formand Christian Jensen, da han overrakte prisen på 5.000 kroner til Carl Johan Schultz og kæresten Lillian Buus. Han fortsatte:

- Vindbylund er en flot drevet virksomhed. Når der er markvandring hos dig, kommer der 400 besøgende. Det er et signal om, at andre gerne vil se, hvad du gør. Hos dig kommer medarbejderne af sig selv. Du forstår at benytte og udnytte mulighederne ved sociale medier. Du fortjener prisen for godt landmandskab. Tillykke med den, sluttede Christian Jensen.

Vindbylund har 16.000 slagtesvin og 1400 ha i omdrift, hvoraf 900 er forpagtet. Derudover driver Carl Johan en maskinstation. Han har tre medarbejdere ansat.

Læs også

LDM fylder 40 år
Kendt ejendomsmægler runder 25 år i landbrugsbranchen
Svineproducenter fra Salling er landets bedste til arbejdsmiljø
Gråsten Landbrugsskole får ny kommunikations- og eventchef
SLF ansætter
Nordjysk landmandsfamilie får pris