bannerPos

Rund dag hos Vilofoss

Koncerndirektør i Vilofoss, Jacob Holm.
14-02-2020 13:16

Jacob Holm, koncerndirektør for den internationale vitamin- og mineralvirksomhed Vilofoss, fylder 60 år d. 22. februar.  

Koncerndirektøren startede sin karriere i en stilling som HR-manager i den danske grovvarevirksomhed DLG i 1990. I 1997 blev han ansat i DLG’s datterselskab Vilofoss, og i 2000 blev han adm. direktør i virksomheden i forbindelse med et generationsskifte. 

Siden Jacob Holm kom til Vilofoss, er virksomheden vokset betydeligt og har i dag en stærk international profil. Fra én fabrik i Danmark og to i Tyskland har vitamin- og mineralvirksomheden udviklet sig til nu at omfatte 17 fabrikker i ni lande - heriblandt Rusland og Kina - samt salgsselskaber i USA og Canada. 

Derudover eksporterer Vilofoss til mere end 60 lande og er derfor i dag en af de tre største forretningsområder i DLG-gruppen, hvor Jacob er en del af koncernledelsen.

Fødselaren har en baggrund som cand.polit. fra Københavns Universitet og en efteruddannelse i general management fra Harvard Business School.
 

Massey Ferguson producerer ansigtsmasker

Massey Ferguson bruger sin 3D-printerkapacitet til at levere ansigtsvisirer i fuld størrelse til lokalt sundhedspersonale, som arbejder hårdt på at redde liv under coronavirus-pandemien.

Ekstra hjælp til landmændene i Påsken

Værksteds- og dækkæden Super Dæk Service stiller med et markant øget mandskab og antal servicevogne i Påsken for at hjælpe med at holde de danske landmænd sikkert kørende i en tid, hvor mange har fået ekstra travlt med forårsforberedelserne efter en usædvanlig våd vinter.

SLF vil igen sikre blomster på markerne

Også i år vil SLF tilbyde landmænd en ordning med sommerblomster i kanten af deres marker. Denne gang i samarbejde med to medlemmer, som varetager såarbejdet.

Færdig før påske

Under den seneste tørvejrsperiode er Helgenæs Maskinstation nået rigtigt langt med forårsarbejdet. Så langt, at påsken bliver en rolig periode, lyder vurderingen.

Forårsarbejdet går planmæssigt

På Gymoes nær Haderslev giver det fine forårsvejr en kontrolleret travlhed på marken. - Vi har stille og roligt fået kørt gødning ud, og efterhånden som det er blevet mere tørt, er også gyllen kommet ud, ligesom vi har kunnet så det hele fra en ende af, siger Torben Juhl Madsen.

Hjemsendte fra skolen træner praktikfærdigheder

To elever i 1. forløb af jordbrugsmaskinføreruddannelsen har ladet sig installere på Helgenæs Maskinstation for både fjernundervisning og lidt ekstra praktisk træning.

Veganerpartiet på spil igen – optager videoer af døde dyr

Både Landbrug & Fødevarer Svineproduktion og Danske Svineproducenter advarer mod, at personer fra Veganerpartiet i disse dage går ind på svineejendomme for at optage videoer af døde grise.

Veganerpartiet har politianmeldt landmand for overfald og frihedsberøvelse

Stifter af Veganerpartiet Henrik Vindfeldt afviser alt om, at de personer – som inkluderer ham selv -, der er gået ind på svineejendomme de seneste dage har provokeret landmænd for at få reaktioner.

Jeg bliver udfordret på mine beslutninger

Slagtesvineproducent Brian Christensen deler sine økonomiske nøgletal med ti andre slagtesvineproducenter. På den måde bliver hans egne beslutninger udfordret, og hans horisont udvidet.
Side 1 af 1813 (36256 artikler)Prev1234567181118121813Next