bannerPos

Rund dag hos Vilofoss

Koncerndirektør i Vilofoss, Jacob Holm.
14-02-2020 13:16

Jacob Holm, koncerndirektør for den internationale vitamin- og mineralvirksomhed Vilofoss, fylder 60 år d. 22. februar.  

Koncerndirektøren startede sin karriere i en stilling som HR-manager i den danske grovvarevirksomhed DLG i 1990. I 1997 blev han ansat i DLG’s datterselskab Vilofoss, og i 2000 blev han adm. direktør i virksomheden i forbindelse med et generationsskifte. 

Siden Jacob Holm kom til Vilofoss, er virksomheden vokset betydeligt og har i dag en stærk international profil. Fra én fabrik i Danmark og to i Tyskland har vitamin- og mineralvirksomheden udviklet sig til nu at omfatte 17 fabrikker i ni lande - heriblandt Rusland og Kina - samt salgsselskaber i USA og Canada. 

Derudover eksporterer Vilofoss til mere end 60 lande og er derfor i dag en af de tre største forretningsområder i DLG-gruppen, hvor Jacob er en del af koncernledelsen.

Fødselaren har en baggrund som cand.polit. fra Københavns Universitet og en efteruddannelse i general management fra Harvard Business School.
 

Nye kapitelstakster

Kapitelstaksterne for hvede og byg i 2019 er nu offentliggjort.

Vi er stærkere sammen end hver for sig

På Kvægkongres 2020 opfordrede formand for Landbrug & Fødevarer, Kvæg, Christian Lund, danske kvægproducenter til at imødegå fremtidens forandringer, som klimaændringer og nye forbrugermønstre, i fællesskab.

Dansk Energirådgivning justerer ejerskabskredsen frem mod fortsat vækst

Dansk Energinrådgivnings stifter Lars Waage Petersen, og Finance Zealand har solgt deres aktier i selskabet. Ny hovedaktionær er Jon Malthe-Bruun.

Würth Truck Lease introduceres i Danmark

Würth Leasing Danmark A/S introducerer Würth Truck Lease i Danmark med henblik på at give vognmænd, transportvirksomheder og entreprenører en uafhængig og branchekendt leasingpartner til finansiering af traditionelt materiel som lastbiler, trailere, kraner samt entreprenørmaskiner og varebiler.

Velkommen til Kvægkongres 2020

Mandag den 24. og tirsdag den 25. februar er der Kvægkongres i MCH Herning Kongrescenter. Et af årets temaer bliver klima.

Allerede for sent at bruge Galera i mange vinterrapsmarker

I de tidligst såede vinterrapsmarker er vinterrapsen allerede i knopstadiet og dermed så langt fremme i udviklingen, at Korvetto og Galera ikke længere kan anvendes til at bekæmpe ukrudt med, oplyser Annemette Pagter fra Velas.

Ukrudt og svampesygdomme stortrives lige nu

- Erfaringerne viser, at det næppe kan betale sig at behandle, førend vi har passeret midten af marts. Der skal en vis mængde lys til for at få optimal optagelse, understreger Hans Jørgen Bak fra AgriAdvice.

Det er klimarigtigt at fodre med rapsfrø, men er det muligt?

Et to-årigt forsøg skal kigge på mulighederne for at fodre med rapsfrø for at reducere mælkens klimaaftryk og producere sundere mælk.

Vacciner skal sikre optimalt ydende køer

Mens vaccineprisen sjældent går op med regningen for behandling og døde dyr, er det en forsikring mod de problemer, der kan spænde ben for en optimalt ydende besætning, mener LVK-dyrlæge.
Side 1 af 1777 (35523 artikler)Prev1234567177517761777Next