Farmbrella henter CowConnect-stifter

Fra venstre: Bjarke Eg, Martin Kollerup, Christina Yding Hahn-Elgaard, Jakob Tilma. Foto: Farmbrella

Farmbrella Group har fået tilgang af Bjarke Eg Sørensen, der som stifter af CowConnect har bevist, at danske AgTech-virksomheder kan nå langt ud i verden.

Med titel af Business Development Manager skal den landbrugsuddannede fynbo hjælpe Farmbrellas kunder til at indfri deres fulde potentiale, og de første kunder er allerede begyndt at se på deres forretning med et justeret mindset.

I Farmbrella har man ifølge direktør Christina Yding Hahn Elgaard i 2022 fokus på at accelerere platformen, og med ansættelsen af Bjarke Eg Sørensen er målet at få endnu bedre fat i ejerledere og virksomheder i den danske agrosektor. 

- Bjarke Eg Sørensen er en af de få indenfor AgTech i Danmark, der virkelig er lykkedes med at drive en startup frem til succes. Nu har vi i Farmbrella snart været i gang i to år, har opnået flotte resultater og har fået mange medlemmer på platformen, og det skal vi videreudvikle sammen med Bjarke Eg Sørensen, fortæller Christina Yding Hahn Elgaard.

Med Bjarke Eg Sørensen på holdet vil Farmbrella Group hjælpe virksomheder med at styrke den digitale synlighed, så de kan tiltrække og fastholde medlemmer og kunder i agrosektoren.  

Læs også