Varmer op til direktørskifte i rådgivningsvirksomhed

Direktør i rådgivningsvirksomheden Vestjysk, 64-årige Jens Møller Nielsen, træder efter eget ønske tilbage, når ejerforeningen Vestjysk Landboforening har fundet hans afløser.

Det skriver Vestjysk Landboforening på deres hjemmeside. 

- Han overdrager en veldrevet forretning med stigende aktiviteter og øget tilgang af kunder. Det er en af landbrugets mest vellidte og markante topchefer, der træder tilbage, når en ny direktør er fundet, siger formanden for Vestjysk, Søren Christensen.

Gennem tre årtier har Jens Møller Nielsen været i landbrugserhvervets tjeneste. Først i Hjørring for en af landets største landboforeninger, siden hos Vestjysk med cirka 90 ansatte. Han han kan se tilbage på at have fusioneret fem landboforeninger i det nordjyske, foruden landboforeninger i Ringkøbing, Skjern og Videbæk. Han stod i 00’erne for den store flytning og indtagelse af domicilet i Ringkøbing.

Jens Møller Nielsen oplyser, at han gerne vil pensionere sig selv, mens han stadig er rørig og frisk og i stand til at hygge om sin familie, sin kone og vennerne.

Derudover ser han frem til at hellige sig sine bestyrelsesposter i Ringkjøbing Landbobank, spillestedet Generator og ungdomshuset »Ringkøbing Station«.

- Og så vil jeg gå og nyde det og cykle på min racer, tilføjer den afgående direktør, der udtrykker stor taknemmelighed for sine år for landbruget.

Læs også