bannerPos

Varmer op til direktørskifte i rådgivningsvirksomhed

Jens Møller Nielsen.
12-08-2020 12:20

Direktør i rådgivningsvirksomheden Vestjysk, 64-årige Jens Møller Nielsen, træder efter eget ønske tilbage, når ejerforeningen Vestjysk Landboforening har fundet hans afløser.

Det skriver Vestjysk Landboforening på deres hjemmeside. 

- Han overdrager en veldrevet forretning med stigende aktiviteter og øget tilgang af kunder. Det er en af landbrugets mest vellidte og markante topchefer, der træder tilbage, når en ny direktør er fundet, siger formanden for Vestjysk, Søren Christensen.

Gennem tre årtier har Jens Møller Nielsen været i landbrugserhvervets tjeneste. Først i Hjørring for en af landets største landboforeninger, siden hos Vestjysk med cirka 90 ansatte. Han han kan se tilbage på at have fusioneret fem landboforeninger i det nordjyske, foruden landboforeninger i Ringkøbing, Skjern og Videbæk. Han stod i 00’erne for den store flytning og indtagelse af domicilet i Ringkøbing.

Jens Møller Nielsen oplyser, at han gerne vil pensionere sig selv, mens han stadig er rørig og frisk og i stand til at hygge om sin familie, sin kone og vennerne.

Derudover ser han frem til at hellige sig sine bestyrelsesposter i Ringkjøbing Landbobank, spillestedet Generator og ungdomshuset »Ringkøbing Station«.

- Og så vil jeg gå og nyde det og cykle på min racer, tilføjer den afgående direktør, der udtrykker stor taknemmelighed for sine år for landbruget.

Stor efterspørgsel på nyt gødningskoncept

I maj 2020 lancerede DLG et nyt gødningskoncept, der er skræddersyet til vinterhvede på planteavlsbrug. Konceptet meldes allerede udsolgt.

Stabilt grisemarked, men ustabilt fundament

Svinenoteringen forbliver i ro på 10,30 og er dermed uændret. Samtidig melder Danish Crown Pork, at efterspørgslen er jævn.

Fire rådgivningsvirksomheder vil samarbejde om konceptrådgivning

Nu vil de fire rådgivningsvirksomheder Velas, Sagro, Vkst og LandboNord samarbejde i virksomheden Dalico.

- Vi forventer flere

I alt er der nu bekræftet 29 tilfælde af afrikansk svinepest i den tyske delstat Brandenburg.

Gør frømarken klar til vinteren

- Det kan være aktuelt med både en afpudsning nu og igen midt i oktober, inden der gives gødning, vurderer Kenneth Svensson fra VKST.

Prøver grubbesået raps for første gang

Grubbesåningen ser indtil videre ud til at være en stor succes hos den midtjyske planteavler Torben Kuhr. - Det sparer tid, det løsner jorden, og så forventer jeg, at udbyttet stiger, lyder det.
Side 1 af 1928 (38556 artikler)Prev1234567192619271928Next