bannerPos

Nyt navn til IT-virksomhed

Virksomheden DLG Connect, der leverer IT-løsninger til landbruget, skifter nu navn til Terra Connect.
29-05-2020 11:20

IT-virksomheden DLG Connect, som rådgivningsvirksomheden Velas har købt 40 procent af, har nu fået nyt navn: Terra Connect. 

Samtidig flytter Terra Connects medarbejderstab ind i Velas’ domicil i Vissenbjerg på Fyn. Tidligere havde de i alt 14 medarbejdere base i DLG’s lokaler i Odense.

- Vi skifter i dag navn for at symbolisere, at vi har fået en ny, aktiv medejer af virksomheden, og fordi vi nu tager skridtet videre som en af de mest erfarne IT-leverandører til landets dygtige landmænd. Vi har i 17 år leveret individuelle IT-løsninger til dansk landbrug, og også for fremtiden vil kunderne få den samme skarpe rådgivning af de samme dygtige medarbejdere – bare under nyt navn, siger Peter Søby, adm. direktør i Terra Connect. 

Terra betyder jord på latin.

Udover Velas ejer DLG 40 procent af virksomheden, mens adm. direktør Peter Søby ejer de resterende 20 procent.

Christoffer Hage, direktør i DLG Service, er på nuværende tidspunkt bestyrelsesformand for DLG Connect, mens Jan Winther, adm. direktør i Velas, er næstformand. I 2021 er det besluttet, at Jan Winther indtræder som bestyrelsesformand, mens Christoffer Hage bliver næstformand.

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next