bannerPos

Tre nye og en omrokering i foderstof

Ditte Clausen - ny i Vestjyllands Andel.
28-05-2020 10:54

Vestjyllands Andel præsenterer tre nyansættelser og én omrokering inden for salg og rådgivning. 

Baggrunden er en fortsat stigende efterspørgsel efter grovvareselskabets kvalitetsprodukter og -rådgivning. 

45-årige Ditte Clausen blev pr. 1. maj ansat som produktkonsulent, hvor hun har fået kundesalg- og rådgivning inden for planteavl som sine primære ansvarsområder.
Ditte Clausen er oprindeligt uddannet agronom og har de seneste 17 år arbejdet i landbrugsbranchen. De første ti år som planteavlskonsulent i Kolding Herreds Landbrugsforening og de seneste syv år som Technical Development Manager i Monsanto/Dekalb, hvor hun arbejdede med raps og rapssorter i Norden og Baltikum.

43-årige Kim Væggemose blev pr. 15. maj ansat som produktkonsulent, hvor han har fået kundesalg- og rådgivning inden for grisefoder som sine primære ansvarsområder.

Kim er oprindeligt uddannet landmand og har siden opbygget solid erfaring inden for grovvarebranchen. Han har således været ansat i både KFK, Vildbjerg Mølle og DLG, hvor han hos sidstnævnte ligeledes arbejdede som produktkonsulent inden for grisefoder. Kim Væggemose kommer senest fra en stilling som produktkonsulent inden for planteavl hos ATR Landhandel.

39-årige Kristian Knage-Drangsfeldt bliver pr. 1. september ansat som produkt- og produktionsrådgiver i Vestjyllands Andel, hvor han blandt andet skal bistå det faglige udviklings- og salgsarbejde inden for grisefoder.
Kristian Knage-Drangsfeldt er uddannet agronom og arbejdede fra 2010-2013 på Aarhus Universitet med primært fokus på svineprojekter i afdelingen for management og dyrevelfærd. Sidenhen blev han ansat hos LMO, hvor arbejdsopgaverne blandt andet omfattede foderoptimering og produktionsrådgivning. De seneste fire år har Kristian været ansat som specialkonsulent for Seges, hvor han har haft fokus på optimering af økologisk grisefoder.

Carsten Holmgaard, der har været ansat i Vestjyllands Andel siden 2017, overgår nu organisatorisk til grovvareselskabets plantefaglige gruppe, hvor han får titlen som salgsleder, grovfoder.

Carsten Holmgaard vil også fremadrettet have en primær opgave i at støtte salget af frø, majs og diverse hjælpemidler i den kvægfaglige gruppe, men vil via en tættere tilknytning til den plantefaglige gruppe i endnu højere grad få mulighed for at løfte det tværfaglige salg i organisationen. Carsten Holmgaard vil blive den plantefaglige gruppes primære person på rådgivning og salg til større grovfoderkunder.

Stabile tendenser på svinemarkeder

Efter den uro, som fundet af afrikansk svinepest i Tyskland for et par uger siden skabte, ser det europæiske svinemarked ud til at have fundet fodfæste igen.

Klovkursus på levende ben

BoviCura tilbyder i oktober to klovkurser – et for nybegyndere, hvor der arbejdes med døde ben, og et for øvede, hvor man arbejder med levende ben.

Stære giver landmand store problemer

Det er svært at holde stære ude af kvægstalden. Det har landmand Michael Bossen Linnet fra Højer måttet konstatere.

Ekspanderer på biogasmarkedet: DBC Invest køber 'større' ejerandel i Outrup Biogas

DBC Invest foretager en tocifret millioninvestering i Outrup Biogas, hvilket dermed bliver selskabets fjerde investering i danske biogasanlæg.

Økologer går i samarbejde med vegetarer om nyt videnscenter

Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening etablerer pr. 1. oktober 2020 et nyt videnscenter: Plantebaseret Videnscenter. Det skal sætte turbo under den grønne omstilling på middagsbordet, lyder det.
Side 1 af 1932 (38626 artikler)Prev1234567193019311932Next