Overblik over fodersilo og gylletank: Sensorsystemproducent får NutriFair-debut

Den danske producent af sensorsystemer, Lindcom A/S, der laver skræddersyede sensorløsninger til alt fra indholdet i siloer til mængden af olie i tankene, er nu klar til første gang at vise deres platform og tilhørende hardware frem på NutriFair.

- I mange år har man i landbruget f.eks. gået ud med en gummihammer og banket på en silo for at estimere den tilbageværende mængde. Med SiloSense er det ikke længere nødvendigt, da man hele tiden har overblik over siloens indhold, hvilket både giver ro i maven og samtidig optimerer logistikken med tilhørende omkostningsbesparelser til følge.

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs mere om Nutrifair 2024

NutriFair er en stor begivenhed inden for fødevare- og ernæringssektoren, der samler professionelle fra hele industrien. Messen afholdes årligt dedikeret til at fremme innovation, viden og netværk inden for fødevareteknologi, ernæring og sundhedssektoren.NutriFair er en stor begivenhed inden for fødevare- og ernæringssektoren, der samler professionelle fra hele industrien. Messen afholdes årligt dedikeret til at fremme innovation, viden og netværk inden for fødevareteknologi, ernæring og sundhedssektoren.

Læs mere her

Læs også