Én type kød vil udgøre 47 procent af alt verdens kød i 2031
Én type kød kommer til at stå for omkring halvdelen af alt kød på verdensplan i 2031. Som følge af en stigning i verdensbefolkningen vil der samtidig ske en global stigning i verdens totale forbrug af kød, forudsiger OECD og FAO.

Lyst kød eller rødt kød? Rapport forudsiger, at den globale forbruger vil vælge én type kød over alle andre, men at forbruget af kød i gennemsnit pr. verdensborger vil forblive stabilt frem mod 2031. Foto: Colourbox
I 2031 vil næsten halvdelen af alt animalsk protein, der konsumeres på verdensplan, bestå af én type kød.
Det fremgår af den seneste prognose, der er udgivet af FN’s fødevare- og landbrugsorganisation, FAO, i samarbejde med verdensorganisationen for økonomisk samarbejde og udvikling, OECD.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her