Gratis udviklingstjek til økologer

Er du økologisk landmand, og har du brug for sparring eller rådgivning om, hvordan du kan udvikle din bedrift? Så tilbyder Patriotisk Selskab et gratis udviklingstjek.

Er du økolog, og ønsker du et gratis udviklingstjek, kan du kontakte økologisk koordinator hos Patriotisk Selskab, Lars Lyholm Johansen. Arkivfoto: Henriette Lemvig

Hvis du har en god idé eller ønsker sparring til at udvikle dit økologiske landbrug, så har du nu mulighed for at få et gratis udviklingstjek. Det skriver Patriotisk Selskab på deres hjemmeside og garanterer, at deres sparring og rådgivning tager udgangspunkt i netop din bedrift og den aktuelle situation, du står i.

Afgrøder til nye formål?

Et udviklingstjek kan være en god ide, hvis du overvejer en ny produktionsgren eller teknik og er i tvivl om praksis og økonomi – måske overvejer du at dyrke afgrøder til nye formål? Det kan også være, at du vil ændre din forsyning af næringsstoffer på grund af mindre adgang til husdyrgødning eller et ønske om mere grøngødning, eller måske har du brug for hjælp til, hvordan og hvor du bedst kan afsætte dine produkter.

Det og meget mere lover Patriotisk Selskab at bistå med. Man skal blot kontakte økologisk koordinator Lars Lyholm Johansen eller økologikonsulent Anders Holm Rasmussen.

Tøv ikke med at tage kontakt

Udviklingstjekket tilbydes i samarbejde med Innovationscenter for Økologisk Landbrug (ICOEL) og er støttet af Fonden for økologisk landbrug. Tilbuddet er derfor gratis i 2023, så længe fondsfinansieringen rækker til det, så tøv ikke med at tage kontakt.

Et udviklingstjek kan, ifølge Patriotisk Selskab, hjælpe dig i en beslutningsproces og kan fungere som en del af et større rådgivningsforløb, hvor du selv betaler for en del af rådgivningen. Det aftales på forhånd, hvad udviklingstjekket omfatter af tid og opgaver.

Læs også