Agrovi etablerer et nyt handelsfællesskab

Hvis man skal tro Agrovi Business, er det nu slut med tidskrævende prisjagter.

ØKONOMI Agrovi Business er navnet på et nyt handelsfællesskab, der kaster sig over at redefinere andelstanken for alle interesserede.

Her skal gode priser, forenklede indkøbsprocesser og et stærkt fællesskab være med til at spare kunderne for både tid og penge i de evindelige prisjagter, som alle rammes af.

- Vi er helt med på, at vi slår lidt vel meget ud med armene, når vi siger, at vi kan spare kunderne for store summer på deres indkøb af råvarer og samtidig spare dem for en masse tid. Men vi kan rent faktisk leve op til det.

Sådan lyder det fra Lars Møller Andersen, der er afdelingsleder i Agrovi Syd og som nu også kan føje direktør i Agrovi Business til visitkortet.

Stordriftsfordele til alle

- I Agrovi har vi i årevis kunne følge, hvordan vores kunder i Spar Sjælland og Kornmatch altid har opnået resultater, der har ligget over gennemsnittet. Med Agrovi Business sætter vi os for at redefinere andelstanken i et nyt og anderledes setup, hvor vi kan tilbyde stordriftsfordele til både store og små kunder, forklarer Lars Møller Andersen videre.

Rammerne om det nye handelsfællesskab er nu faldet på plads, og man er derfor i gang med at opbygge det stærke fællesskab, som skal være med til at skabe de mange fordelagtige aftaler for kunderne.

Indkøbschef i Agrovi Business er direktør Torben Pedersen, som er manden bag B2B og derfor kender markedet, leverandørerne og indkøbsprocesserne indgående.

- Med Torben Pedersen som ansvarlig for vores leverandøraftaler, er vi garanteret, at den bedste i branchen tager sig af vores kunders behov på den bedst mulige måde, siger Niels Peter Ravnsborg, direktør for Agrovi.

jhal

Læs også