bannerPos

Hans høst fik større værdi med Risk Management

Da Thomas Høj Arnum købte kvægfoder og solgte 1.000 tons korn, lavede han en Risk Management-aftale for at høste gevinsten, hvis kornet steg på Matif-børsen. Beslutningen betød, at det lykkedes ham at overholde sit budget, som ellers var udfordret af tørken. Foto: Niels Hougaard

AF: MORTEN IPSEN

REDAKTIONSCHEF
26-10-2018 07:42
Thomas Høj Arnum øgede gevinsten på sin handel med foder og afgrøder med en Risk Management-aftale.

Mælkeproducenten Thomas Høj Arnum har gode erfaringer med værktøjet Risk Management, som han brugte, da han tidligere på året købte kvægfoder og solgte korn. br /> - Det er ikke nemt, når man både vil sælge og købe korn – og hvor man helst skal kunne vinde på begge dele.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Frygt for corona-virus på aktiemarkederne

Frygt for Coronavirus sender aktiemarkeder i gulvet.

Danmark arbejder for så grøn landbrugsstøtte som muligt

EU’s landbrugsministre mødtes mandag til møde i Bruxelles. Fra dansk side blev der opfordret til, at EU’s grønne mål i »Green Deal« bliver udgangspunktet for landbrugspolitikken fremover.

Tips til svineproducenter med overskud

De gode tider i den danske svinesektor bør bruges til at sikre fremtiden bedst muligt. Hvordan du gør det, kan du læse mere om i en ny pjece, som Landbrug & Fødevarer har udgivet.

Få et billede af økonomien i landbruget lige nu

LandboSyd præsenterer tirsdag den 4. februar de første regnskabstal for 2019 samt aktuel prognose for 2020. Grundlaget er et solidt talmateriale fra 400 regnskaber.

Uændret tysk notering

Nord-West noteringen er i dag uændret 71,00 euro. Nord-West noteringen for 8-kilos grise er i dag ligeledes uændret 46,60 euro.

Pas på skatten ved brug af underleverandører

Brug af underleverandører kan koste dyrt, hvis ikke du har styr på skatten, advarer ekspert.
Side 1 af 1754 (35073 artikler)Prev1234567175217531754Next