bannerPos

Rådgiver: Jord er en god investering, hvis…

- Vi har en forrentning, der er historisk god – også selvom man bruger et fast lån i finansieringen, fastslår Jens Schjerning, cheføkonomi i Agrocura, om investering i jord. Men en investering er ikke uden risiko, påpeger Agrocura. Arkivfoto

AF: MORTEN IPSEN

REDAKTIONSCHEF
22-06-2020 22:07
Der er en pæn forrentning ved at købe og leje jord ud. Samtidig burde jordprisen stige, når coronakrisen er ovre. Det gælder dog ikke, hvis dansk landbrug bliver »disruptet« – og det kan ikke udelukkes, lyder det fra en rådgiver.

Jord er en »kanongod« investering for tiden, men der er et aber dabei, lyder det fra cheføkonom i Agrocura, Jens Schjerning, på et webinar, som Agrocura holder i disse dage.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Produktion af græsprotein er i gang

Danmarks første kommercielle anlæg til fremstilling af græsprotein er etableret, så foder med græsprotein kan forventes klar i dette efterår. Seges afholder webinar om græsprotein den 14. september.

Er der fradrag for udgiften til høstfesten?

Høsten står for døren, og når den er i hus, skal det måske fejres med en hyggelig høstfest. Men hvor-dan er det egentlig med fradragsretten for landmanden? Og hvad med medarbejderne, beskatningen og momsen?

Planteavlskonsulenter rådgiver ud fra rigide regler

De massive krav til efterafgrøder sætter planteavlskonsulenters faglighed under pres, mener Gustav Garth-Grüner, næstformand i Bæredygtigt Landbrug, der også mener, at nogle af dem bukker under for presset. Planteformand i L&F er uenig.

Kød i historisk fald

Både produktion og forbrug af kød ser ud til af falde globalt for andet år i træk.

Kartoffelavlere står midt i historisk eksperiment

En effektiv, ensartet vækststandsning i kartofler er kodeordet for et godt resultat, pointerer landskonsulent Lars Bødker, Seges.

Eksportportalen advarer om ekstreme temperaturer

EksportKontrolCentret tilbagesender mange logbøger i øjeblikket på grund af utilstrækkeligt hensyn til de varme temperaturer i de planlagte ruter.

Man må tidligt op

Mens de fleste danskere stadig sover, tager landmand Mikkel Andersen de første kartofler op, så de kan komme videre til pakkerierne, hvor de vaskes og pakkes.
Side 1 af 1892 (37824 artikler)Prev1234567189018911892Next