bannerPos

Nyt lederkursus kan løfte bundlinjen

Medarbejdernes motivation kan øges, så de higer efter at gøre det bedre dag for dag. At lede godt kan læres, siger Britt Lützhøft Rønberg, ledelses- og rekrutteringsrådgiver i LMO.

Lis Agerbæk Jørgensen

Redaktionssekretær og journalist
03-01-2019 11:00
Et nyt lederkursus kan give dig redskaber til at motivere dine medarbejdere til at yde en ekstra indsats. God ledelse giver en bedre bundlinje, lyder det fra rådgivningsselskabet LMO’s rekrutteringskonsulent.

De fleste landmænd har stået i en situation, hvor der mangler hænder i stalden eller på marken, og der var lange udsigter til at få den rette medarbejder ind på holdet.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1564 (31279 artikler)Prev1234567156215631564Next