Et par tips i forbindelse med KemiTjek

De regnfulde vinterdage er perfekte til én af de to årlige gennemgange af lagerbeholdningen i kemirummet. Seges giver et par tips til app’en KemiTjek.

Scanner du samme produkt efter 31. januar 2020, bliver skærmen i stedet rød. Grøn skærm, som ikke er vist her, betyder, at midlet stadig kan opbevares og anvendes lovligt.

Udsnit af etiketten for ukrudtsmidlet Reglone, der bliver forbudt i 2020. Reglone fra Syngenta har registreringsnummeret 1-178. Lovligt indkøbt dunk med en løstsiddende dansk etikette (se rød pil), som er i alvorlig fare for helt at falde af dunken. Nedenunder den danske etikette sidder i dette tilfælde en tysk etikette (tysk produktnavn er Discus), som er ulovlig på danske pesticider. Fotos: Seges

Inden udgangen af 2020 bliver 97 bekæmpelsesmidler forbudte. Dette er status i skrivende stund, men der kan faktisk godt komme flere til.

- Det er derfor, vi anbefaler at bruge app’en KemiTjek, som hele tiden er opdateret, lyder det fra Seges, der har samlet et par erfaringer med brug af KemiTjek.

jpj

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også