bannerPos

- Han burde fyres

- Det er en fuldstændig uacceptabel udtalelse fra EU’s landbrugskommissær, når han udtaler, at intensiv svineproduktion ikke er bæredygtig og skal begrænses, lyder det fra Venstres landbrugsordfører Erling Bonnesen.

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
14-02-2020 09:20
Den polske EU-kommissær, Janusz Wojciechowski, rettede forleden en massiv kritik mod intensiv svineproduktion i Danmark. Venstres landbrugsordfører er rasende.

Det er ikke gået stille af sig, at den polske EU-kommissær Janusz Wojciechowski forleden rettede er massiv kritik mod intensiv svineproduktion i blandt andet Danmark.

I gårsdagens avis rasede Venstres medlem af EU-Parlamentet og landmand Asger Christensen imod polakken. Nu tager Venstres landbrugsordfører Erling Bonnesen også bladet fra munden, og siger om den polske kommissær:

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Mild vinter har gavnet europæisk hvede

Vi står overfor en lavere hvedeproduktion i Europa efter voldsomt nedbør hen over efterår gjorde det vanskeligt for europæiske landmænd at så hvede. Til gengæld har vi frem til nu haft en mild vinter, hvilket trods alt har gavnet den hvede der er blevet sået.

Det er ikke landmandens opgave at bevise sin egen uskyld

»Blokerende fejl« i landbrugets EU-ansøgning er med til at vende bevisbyrden om, og det er klart ulovligt – skriver Bæredygtigt Landbrugs chefjurist.

Amerikanske kødpriser rykker op

Nu ser det ud til at de amerikanske kødpriser langt om længe kan følge trop med de prisstigninger vi har oplevet her i Europa siden starten af 2018. Kina har således nu officielt tilladt import af blandt andet fjerkræ fra USA.

Interview skal være med til at sikre et vellykket generationsskifte

Når generationsskiftet sker inden for familien, stilles der ekstra store krav til processen. Østdansk Landboforening & Sagro har udviklet en ny model til at interviewe deltagerne i generationsskiftet for at sikre et succesfuldt skifte, fremgår det af ostdansk.dk.

Omdan din virksomhed til et selskab og udskyd skatten

Særligt for svineproducenter kan der være en skattemæssig gevinst i at omdanne sin virksomhed til et ApS eller A/S, vurderer rådgivningsselskab. Netop nu kan omdannelsen klares skattefrit. 

Smågrisepriserne buldrer videre opad

Den tyske Nord-West-notering steg mandag med 1,5 euro. Yderlige stigninger i vente i næste uge.

Digitale løsninger gør din hverdag lettere og giver bonus på bundlinjen

Vejen til bedre overblik, mere tid og en bonus på bundlinjen ligger lige foran dig.
Side 1 af 1772 (35439 artikler)Prev1234567177017711772Next