Direktør-duo stopper i LandboSyd

LandboSyd har udstukket en ny kurs for foreningens rådgivningsvirksomhed. Det betyder nu et farvel til direktionen bestående af administrerende direktør Anders Andersen, og direktør Jan Fensholt-Hansen.

LandboSyd ruster sig nu til fremtidens rådgivning og den skærpede kamp om markedet.
Bestyrelsen har besluttet at igangsætte et nyt strategiarbejde frem mod 2024. Resultatet skal sikre, at LandboSyd også i fremtiden kan tilbyde konkurrencedygtig og topkvalificeret rådgivning til landbruget.
I den forbindelse fratræder adm. direktør Anders Andersen og direktør Jan Fensholt-Hansen deres stillinger efter aftale med bestyrelsen.
Bestyrelsen har peget på Mogens Dall som arbejdende bestyrelsesformand i en periode frem til, at en ny direktør kan udpeges.
 
Tak for indsatsen
Bestyrelsesformand Mogens Dall takker Anders Andersen og Jan Fensholt-Hansen for indsatsen for LandboSyd.
- De har medvirket til at skabe det moderne LandboSyd blandt andet i forbindelse med flytningen til vores nye domicil ved motorvejen for knap to år siden, og jeg ønsker dem begge god vind i fremtiden, siger Mogens Dall.
 
Kom flere skridt videre
Anders Andersen og Jan Fensholt-Hansen siger i en fællesudtalelse, at de har været glade for de mange år, der har været ansat i LandboSyd samt de sidste år i spidsen for selskabet:
- Det har været spændende år, hvor vi har haft stor indflydelse og medvirket til en udvikling, hvor LandboSyd er kommet flere skridt videre mod at være en væsentlig spiller på rådgivningsmarkedet. Nu ser vi frem til andre udfordringer og spændende opgaver at tage fat på.
 
Målrettet, strategisk og fokuseret
Mogens Dall forklarer, at LandboSyd gennemgår en positiv økonomisk udvikling:
- LandboSyd er i vækst og følger budgettet, som opererer med en samlet omsætning på 100 mio. kr. i år. Men vi er som andre rådgivningsselskaber udfordret på strategien for fremtiden, og vi vil arbejde målrettet, strategisk og fokuseret på at kunne fortsætte som et velfungerende og sundt selvstændigt rådgivningsselskab, siger Mogens Dall.
 
Værdi er vores berettigelse
Det er en enig bestyrelse, som står bag aftalen med direktionen. Næstformand Ingrid van den Hengel siger:
- Vi har et godt hold af topkvalificerede rådgivere, som landmænd ønsker at arbejde sammen med i udvikling af deres bedrifter, og vi vil sikre, at dette hold også i fremtiden står til rådighed for vores medlemmer og kunder. Vi skal tilbyde den optimale rådgivning til konkurrencedygtige priser, og det vil vi fortsat have fokus på. Rådgivning skal give værdi for landmanden. Det er vores berettigelse, siger Ingrid van den Hengel.
 

Læs også