bannerPos

Hæder til kvægbrugere

De tre prisvindere med repræsentanter for familie og ansatte: Nummer to, fire og seks fra venstre, Christian Pedersen, Per Thomasen og Steen Fisher Jensen. Foto: Henrik Sieben

Henrik Sieben

Journalist
20-03-2018 14:57
Jerseyavler Steen Fischer Jensen blev i går hædret for at være årets højdespringer med størst fremgang i DB pr. ko: 8.472 kroner.
I forbindelse med Kvægbrugsrådgivning Danmarks økonomimøde tirsdag i VKST i Sorø blev årets bedste mælkeproducenter kåret. br /> Steen Fisher Jensen, Svallerup ved Kalundborg, kunne efter årsmødet bryste sig af hele to priser: Årets højdespringer med en udvikling af DB fra 2016 til 2017 pr.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Landmænd: Vi vander meget mindre, end kommunen tror

Masser af boringer til markvanding er ikke i brug i Aabenraa kommune. Men det tror kommunen, lyder det fra LandboSyd. Og det giver landmændene problemer med at få tilladelser.

18.000 gæster fredag og regnvejr lørdag i Odense

Efter en flot start i solskin er det fynske dyrskue druknet i regn i dag, hvor de bedste dyr blev kåret. Til gengæld er vejrudsigten lovende for skuets sidste dag søndag.

Den nye ferielov – er din virksomhed klar

Med den nye ferielov indføres samtidighedsferie, som betyder, at lønmodtageren kan afholde ferie samtidig med, at den optjenes.

Vandforsyningsselskab ønsker samarbejde med landmænd

Trefor Vand, Danmarks fjerdestørste vandforsyningsselskab, står over for at skulle lave hundredvis af aftaler med landmænd om pesticidfri drift nær vandboringer. Selskabets virkemiddel lige nu er frivillige aftaler. Selskabet vil lave aftale både inde og uden for BNBO.

Agromek-bussen er stort set fyldt til Borgeby

Der er ved at være fyldt op i Agromek-bussen, der kører fra Midtjylland til Sydsverige i forbindelse med Borgeby Fältdagar den 26. juni. Men det er stadig muligt at komme med.
Side 1 af 1565 (31282 artikler)Prev1234567156315641565Next