Fooducer klar med digital hjælp til fødevareklyngen

Fooducer, der er Skandinaviens største BtB-fødevareplatform, har fået nyt team og tilbyder gratis hjælp til fødevarebranchen for en stærkere fremtid tættere på kunderne

1. april kom der ny ejerstruktur i Fooducer.com. Medstifter Fie Hansen-Hoeck er stadig med på holdet, men har overleveret drifts-stafetten til et nyt team, som skal føre Fooducer videre til næste stadie. 

- Jeg er særdeles tilfreds med at kunne overgive den daglige ledelse af Fooducer til nyt erfarent team, som både kommer med stort markedskendskab og stærke kompetencer inden for IT og softwareudvikling. Vi deler fuldt ud Fooducers vision om at blive Europas største og foretrukne fødevareplatform, så jeg glæder mig til at kunne tage Fooducer videre sammen med et dygtigt og energifyldt hold. Mit hjerte banker for gode fødevarer, så for mig er det altafgørende fortsat at kunne understøtte branchen med konkrete tilpassede løsninger, der binder den tættere sammen og præcist rammer for at afhjælpe fødevarevirksomhedernes mest centrale udfordringer, siger Fie Hansen-Hoeck.  

Den nye ledelse, der blandt andre består af Patrick Piil og Casper Kraken, ser også frem til samarbejdet om at drive og videreudvikle Fooducer.com og ikke mindst at tilføre flere intelligente digitale værktøjer til platformen som kan bidrage positivt til  fødevarebranchens dagligdag, salg og indtjeningsevne. 

Alle tre tilføjer samstemmende:

-Der er et kæmpe potentiale i at tilføre teknologi målrettet til fødevarebranchen, som er unødig analog.
 
Patrick Piil udtaler:

- Med afsæt i ny strategi og nyt team starter vi på en frisk. Derfor har vi valgt som det første at tilbyde alle nuværende og fremtidige brugere af Fooducers platform et gratis Fooducer Pro-medlemskab frem til 1. juni 2020. Konkret betyder det, at vi tilbyder alle fødevarevirksomheder showrooms/katalog i april og maj uden betaling og med alle de produkter, man ønsker. Vi stiller også gratis support til rådighed til de opgaver, man som virksomhed ønsker hjælp til – eksempelvis oprettelse af profil, produkter og lignende. Supporten er åben døgnet rundt, så man kan få al den hjælp, man behøver. Medlemskabet er naturligvis ikke bindende - og du kan nemt melde fra, uden at det koster dig en krone, hvis du ikke ønsker at være på platformen alligevel, slutter Patrick Piil. 

Parallelt arbejder Fooducer på at tilføje flere brugervenlige løsninger, som vil blive udbudt i logisk prissatte medlemspakker. Alle med det formål at gøre det nemt og gnidningsfrit for brugerne at få løst flere af de opgaver, der møder dem i den travle daglige drift fra køb til salg.  

Læs også