LRS i solidt plus

ØKONOMI Regnskabet for 2019 er blevet godkendt af bestyrelsen for Landbrugsrådgivning Syd, LRS. Årets resultat lander på 2.554.000 kr. Det er skal ses i forhold til at der i 2018 bliver realiseret et resultat på 829.000 kr.

Resultatomsætningen lå i både 2018 og 2019 på omkring 64 mill. kr. Direktør Børge Sørensen supplerer med, at set over de sidste 10 år har omsætningen været i niveauet 64 mill. kr. At omsætningen har været stabil siden fusionen for godt 10 år siden ser Børge Sørensen som sund og tilføjer, at Landbrugsrådgivning Syd har som et mål, at yde en høj faglig rådgivning til en konkurrencedygtig pris.

Direktøren henviser endvidere til, at Landbrugsrådgivning Syd tilmed løbende får flere kunder – mens altså at omsætningen fastholdes.  Landbrugsrådgivning Syd har i dag 30 % flere kunder end i 2008 da Landbrugsrådgivning Syd blev dannet.

Bestyrelsen i Landbrugsrådgivning Syd har besluttet at halvdelen af årets resultat skal udloddes til ejerforeningerne. Ejerforeningerne under Landbrugsrådgivning Syd er Familielandbruget på Fyn, Sønderjysk Familielandbrug, Familielandbruget Sydvest og Familielandbruget LRS-Vejle.

jba

 

Læs også