Levér slagtesvinene ved den korrekte vægt
Målet er at komme under én procent undervægtige grise og samtidig ligge på maksimalt fire procent overvægtige.

Udvejningen til slagtning begynder 7-8 uger efter indsættelse - alt efter, hvilken fodringsstrategi, der køres efter. Foto: Erik Kjærgaard Christensen
Forberedelserne til levering af slagtesvin begynder på sin vis allerede ved grisenes ankomst til slagtesvinestalden.
Når grisene ankommer, skal der opsættes en seddel, der er nem at se og komme til, ved dørene ind til alle sektioner.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her