Over 100 tilmeldte til generalforsamling i Danske Svineproducenter

Et godt stykke over 100 landmænd deltager ved producentforeningen Danske Svineproducenters generalforsamling onsdag. Inden da holder administrerende direktør for Tican Fresh Meat, Steen Sønnichsen, et indlæg.

Her ses deltagere lytte til formandens beretning ved sidste års generalforsamling i Messe C. Arkivfoto

Der bliver mulighed for at høre bestyrelsens beretning med efterfølgende debat, når producentforeningen Danske Svineproducenter på onsdag afholder generalforsamling i Messe C.

I spidsen for foreningen står Jeppe Bloch Nielsen, der vil stå for at fremlægge beretningen. Hvad han præcist kommer ind på, kender vi ikke til, men nogle af de store emner i den offentlige debat i det forgange år har været slagteridebatten, og senest har regeringen fremlagt et dyrevelfærdsudspil, som traditionelt plejer at komme i vælten.

Ved sidste års generalforsamling var der blandt andet fokus på klimaafgiften, som den tidligere viceformand i Landbrug & Fødevarer og gruppeformand i Moderaterne, Henrik Frandsen, forsikrede forsamlingen om ville komme i et indlæg.

Fire på valg til bestyrelsen

Senere på dette års generalforsamling er der valg til bestyrelsen. På valg er Knud Kjær Knudsen, Kristoffer Hald, Joachim Clausen og Lars Andersen. Alle genopstiller ifølge den dagsorden, som foreningen har sendt ud.

Efter generalforsamlingen er Danske Svineproducenter vært for en middag sammen med øvrige gæster og udstillere på NutriFair-messen. Tidspunktet for middagen er kl. 18 med efterfølgende underholdning/musik fra kl. 20.00.

Selve generalforsamlingen løber af stablen fra kl. 16. Men inden da holder den administrerende direktør for Tican Fresh Meat, Steen Sønnichsen, et indlæg, som er programsat til kl. 15. Arrangementet i sin helhed begynder derfor kl. 14.30 med kaffe og kage.

Ifølge deltagerlisten er der et godt stykke over 100 tilmeldte til generalforsamlingen. Det præcise antal kan dog ikke aflæses af deltagerlisten, da den kun rummer de deltagere, der har givet samtykke til at blive vist på listen.

Læs mere om Nutrifair 2024

NutriFair er en stor begivenhed inden for fødevare- og ernæringssektoren, der samler professionelle fra hele industrien. Messen afholdes årligt dedikeret til at fremme innovation, viden og netværk inden for fødevareteknologi, ernæring og sundhedssektoren.NutriFair er en stor begivenhed inden for fødevare- og ernæringssektoren, der samler professionelle fra hele industrien. Messen afholdes årligt dedikeret til at fremme innovation, viden og netværk inden for fødevareteknologi, ernæring og sundhedssektoren.

Læs mere her

Læs også