bannerPos

Få overblik over ASF-truslen via podcast

Jens Munk Ebbesen, områdedirektør for Fødevare- & Veterinære Forhold i Landbrug & Fødevarer, anbefaler i podcasten »Afrikansk svinepest i Tyskland kan ramme dig«, som Seges Svineproduktion netop har udgivet, at producenter allerede nu ser sig om efter stalde, der står tomme, men som kan bruges til opstaldning i en periode i tilfælde af udbrud af afrikansk svinepest i Tyskland. Arkivfoto
25-01-2020 13:11
Afrikansk svinepest er set ikke langt fra den polsk-tyske grænse. Og sker der et udbrud i Tyskland, kan det få økonomiske konsekvenser for især eksportører af smågrise. Hør podcasten om emnet.

- Det, der senest er sket, er, at afrikansk svinepest er hoppet fra den østlige del af Polen til den vestlige del. Sådan indleder Jens Munk Ebbesen, områdedirektør for Fødevare- & Veterinære Forhold i Landbrug & Fødevarer, podcasten »Afrikansk svinepest i Tyskland kan ramme dig«, som Seges Svineproduktion netop har udgivet.

I podcasten fortæller han om trusselsbilledet her og nu, og Frank Øland, cheføkonom i Landbrug & F&osl

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Interview skal være med til at sikre et vellykket generationsskifte

Når generationsskiftet sker inden for familien, stilles der ekstra store krav til processen. Østdansk Landboforening & Sagro har udviklet en ny model til at interviewe deltagerne i generationsskiftet for at sikre et succesfuldt skifte, fremgår det af ostdansk.dk.

Omdan din virksomhed til et selskab og udskyd skatten

Særligt for svineproducenter kan der være en skattemæssig gevinst i at omdanne sin virksomhed til et ApS eller A/S, vurderer rådgivningsselskab. Netop nu kan omdannelsen klares skattefrit. 

Smågrisepriserne buldrer videre opad

Den tyske Nord-West-notering steg mandag med 1,5 euro. Yderlige stigninger i vente i næste uge.

Digitale løsninger gør din hverdag lettere og giver bonus på bundlinjen

Vejen til bedre overblik, mere tid og en bonus på bundlinjen ligger lige foran dig.

Stort set uændret svinebestand

Danmarks Statistik har opgjort antallet af svin i Danmark pr. 1. kvartal i år. Tallene viser, at den samlede svinebestand i Danmark var 12,7 mio. svin 1. januar 2020, hvilket er en smule over sidste års niveau.

Stolthed, klima og bæredygtighed i fokus på Fjerkræskongres 2020

Hvordan håndterer man i praksis bæredygtigheds- og klimadagsordnen som fjerkræproducent? Det bliver et af hovedpunkterne på årets fjerkrækongres, der snart finder sted.

Stolthed, klima og bæredygtighed i fokus på Fjerkræskongres 2020

Hvordan håndterer man i praksis bæredygtigheds- og klimadagsordnen som fjerkræproducent? Det bliver et af hovedpunkterne på årets fjerkrækongres, der snart finder sted.

Syv nye traktorer klar til levering

A.P. Andersen Maskinfirma I/S i Gjerndrup nær Brørup har travlt i denne uge med klargøringen af ikke mindre end syv nye traktorer, der skal klargøres til levering.
Side 1 af 1772 (35435 artikler)Prev1234567177017711772Next