bannerPos

Højere daglig tilvækst uden zink

AlphaSoy, der er en del af Feed'n'Grow-programmet kan være vejen mod en zinkfri svineproduktion, tror man på hos Agilia og AB Agri.

Henning K. Andersen

16-03-2019 10:06
Feed'n'Grow er et nyt tiltag fra Agilia og AB Agri, der tager hånd om problematikken om brug af zink i svineproduktionen.

Et samarbejde mellem Agilia og AB Agri har resulteret i et nyt foderprogram, der hjælper producenten med at tage zink ud af svineopdrættet. Produktserien er skabt ud fra de to Agilia-produkter, AlphaSoy og DanMilk, og giver ifølge salgschef i Agilia, Peter Haahr Hansen, håb om, at svineproducenterne kan klare en fremtid uden zink ved afvænning.

- Vi har indbygget alt den viden, vi har, i vores foderblandinger til Feed’n’Grow. De seneste forsøg har vist, at vi kan undvære zink, og samtidig skabe samme produktionsresultater, siger Peter Haahr Hansen.

De nye foderblandinger fra Agilia er designet ud fra den nyeste viden om, hvordan den sunde tarm kan optimeres via fodring, og dermed sikre et nedbragt forbrug af både zink og antibiotika.

Forsøg har vist, at den daglige foderoptagelse med Feed’n’Grow faktisk er højere uden brug af zink, end med brug af zink. Også den daglige tilvækst er bedre. 

Marked: Tyske svinepriser står overfor markante stigninger

Der er stor efterspørgsel på smågrise i Tyskland, og derfor er der udsigt til markante prisstigninger, skriver Danske Svineproducenter.

Udstilling på Landsskuet fyldt op

Nye udstillere er klar til at vise maskiner og produkter på det store dyrskue i Herning den 4.-6. juli

Horsch sætter omsætningsrekord

I 2018 opnåede Horsch den største omsætning i firmaets historie.

Prognose: Smågrisepriser bliver bedre end forventet

Den sæsonmæssige nedtur i tredje og fjerde kvartal bør blive moderat, lyder vurderingen i en ny prognose for smågrisepriserne.

LDM-advokat om Arla-aftale: Vent med at skrive under

Arlas nye aftale, som venter på underskrift fra andelshaverne, giver mindre indflydelse, mere ulighed og farvel til vedtægterne, mener Lauge Fastrup.

Afregningspris, afregningspris, afregningspris

Afregningsprisen har ikke givet overskud til ordentlig honorering og normalt vedligehold for den gennemsnitlige mælkeproducent, mener LDM-formand.
Side 1 af 1495 (29881 artikler)Prev1234567149314941495Next

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer