Spændende perspektiver for produktion af planteprotein
Der er potentiale for at udvinde endnu mere protein ud af økologisk græs, lyder det fra vicekoncerndirektør i DLG, Vagn Hundebøll.

Der er sket meget, siden man først begyndte at forske i at udvinde protein af græs ved små anlæg og så til anlægget ved Nybro, hvor der skal udvindes protein i den helt store stil. Foto: Nikolaj Peder Hansen
Der er udsigt til, at man kan udvinde mere protein af økologisk græs, end tidligere antaget. Sådan lyder det fra Vagn Hundebøll, der er vicekoncerndirektør i DLG.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her