Ny flydende tilskudsserie til heste er allerede populær

Et nyt bredt sortiment af flydende tilskud til heste kom på markedet i foråret. Dangro Nordic, der producerer produkterne under navnet Amequ by Dangro oplever allerede, at serien »Amequ Elixir« har fået en særdeles god modtagelse af kunder og forhandlere.

Dangro Nordic tilbyder under navnet Amequ by Dangro en ny serie af flydende tilskudsprodukter, hvor man finder noget til enhver hest. Arkivfoto - Vi har arbejdet på denne produktserie meget længe, og det er skønt endelig at kunne få den ud på markedet, lyder det fra foderkonsulent og produktansvarlig hos Dangro Nordic A/S, Ditte Katrine Oksen, om den nye tilskudsserie »Amequ Elixir«. Foto: Dangro Nordic Produkterne i Amequ Elixir serien er testet i et stort omfang på konkurrenceheste, såvel som heste i vedligehold.

- Vi har arbejdet på denne produktserie meget længe, og det er skønt endelig at kunne få den ud på markedet, lyder det fra foderkonsulent og produktansvarlig hos Dangro Nordic A/S, Ditte Katrine Oksen.

Ditte Katrine Oksen henviser til den nye serie af flydende tilskudsprodukter, som nu er føjet til fodervirksomhedens øvrige serie af hestefoder og tilskud. Under navnet Amequ by Dangro tilbydes nu også et bredt sortiment af det flydende tilskud »Amequ Elixir serien«.

Tilskud til enhver hest

Ifølge den produktansvarlige finder man i Amequ Elixir serien produkter udviklet af specialister i hestens ernæring, i tæt samarbejde mellem bioanalytiker, urtespecialist, osteopat, og orthomolekylær specialist.

- Vi benytter udelukkende urter, som er godkendt til human ernæring for at opnå højeste kvalitet og renhed til produkterne i Amequ Elixir serien, og produkterne er testet i et stort omfang på konkurrenceheste, såvel som heste i vedligehold. Der er dermed tale om en produktserie, hvor man finder noget til enhver hest.

I forhold til konkurrencehesten, så er alle urteekstrakter testet for doping jævnfør FEI. I den nye produktserie benyttes der dermed kun ingredienser, som er godkendt i dopingtests, og fodervirksomheden kan derfor garantere, at alle produkterne i Amequ Elixir serien er 100 procent dopingfri.

Godt modtaget

- Indtil videre er produkterne blevet særdeles godt modtaget af både kunder og forhandlere, så alt er forløbet over forventning, fortæller Ditte Katrine Oksen.

- Vi har især haft fokus på at kunne tilbyde kunderne nogle innovative produkter til deres heste, som ikke i forvejen eksisterede på det danske marked, og jeg fornemmer at vi har ramt plet, tilføjer den produktansvarlige.

Gennemgående for produkterne er, at de er meget let optagelige for hesten.

- Produkterne er lavet så koncentrerede som muligt, så vi kan holde dosisen lav. Flere varianter rækker helt op til 100 dages brug til en hest på 500 kg., påpeger Ditte Katrine Oksen.

Hun fortæller endvidere, at de fleste tilskud i serien er 100 procent naturlige og kvaliteten er i top.

- Flere af produkterne kan også benyttes til hunde, hvilket er en fordel, da rigtigt mange hesteejere også har hund. De kan dermed benytte det samme produkt til begge slags dyr.

13 forskellige tilskud

Den nye tilskudsserie består af hele 13 forskellige tilskud. Der er Kisel til led, hove, pels og ved indtag af sand, C-Bidol der understøtter det endocannabinoide system (ECS), Respiratory, der understøtter hestens luftveje, Detox, der understøtter lever, nyrer og galdeproduktion, Joints, der understøtter hestens led, Vitamin E, der består af naturligt og organisk E-vitamin, Calm, der beroliger hesten i stressede situationer, Nettle, der er et koncentreret ekstrakt af brændenælde, Digestion, der understøtter hestens fordøjelse, Minerals, der er et naturligt mineralboost, Electrolyte, der understøtter hestens væskebalance og er tilsat B2-vitamin, Omega, der består af Omega-3,-6 og -9, samt Meadow Minerals, der er et mineralsk supplement til græsmarker for optimering af græs og grovfoder.

På dangro.com kan der læses meget mere om det enkelte tilskuds egenskaber og tildeling. Desuden kan information om den nye serie også hentes hos de mange forhandlere af foder- og tilskudsserien Amequ by Dangro.

Dangro Nordic tilbyder også udarbejdelse af foderplaner der er tilpasset den enkelte hests behov.

Tildeling af tilskud

Når man starter på et nyt tilskud, kan det være en fordel at introducere det for hesten langsomt over tid. Heste har forskellige præferencer til foder, og nogle vil midlertidig gå fra foderet, hvis der tildeles høj dosis af noget nyt. Det skyldes ikke at hesten ikke bryder sig om tilskuddet, men at den overraskes over den pludselige nye smag i det vanlige foder.

Læs også