Finsnitter-demoer i næste uge

Majshøsten er godt i gang flere steder i landet, og i næste uge inviterer Claas til demonstration af Jaguar 970 finsnitter samt Cargos 760 frakørselsvogn tre steder i Jylland.

Udover Claas Jaguar 970 finsnitter demonstreres også Claas Cargos 760 frakørselsvognen, der har galvaniseret vognbund med kraftige flatlink-bundkæder med høj brudstyrke.

Det er Claas Jaguar 970 finsnitter, der demonstreres på demo-touren samt Claas Cargos 760 frakørselsvogn. Finsnitteren er udstyret med en Man Stage V-motor, corncracker og dæktryksregulering, ligesom snitteren har Cemos Auto Performance, som er et intelligent motorstyringssystem, der tidligere har modtaget en Agritechnica-sølvmedalje.

Systemet sikrer blandt andet optimeret motoromdrejning, ensartet materialestrøm, lavt brændstofforbrug og høj driftssikkerhed, og det hele sker automatisk. Udover Cemos Auto Performance er finsnitteren også udstyret med Claas Telematics, der gemmer data fra marken om høstet areal, brændstofforbrug, tørstofindhold med videre.

- Snitteren, vi kører med på demoturen, er udstyret med sidste års store nyhed, Orbis 900-majsbord, fortæller salgs- og produktchef for Class Jaguar-snitterne, Iwer Dall, og tilføjer:

- Orbis 900-majsbordet er blandt andet kendt for det integrerede transportsystem og Auto-Contour og Autopilot-systemet.

Galvaniseret vognbund

Når der skal snittes, skal logistikken også være på plads. Her tilbyder Claas frakørselsvognen Cargos i produktprogrammet, som også vil blive demonstreret på demo-touren.

- Vores udkørselsvogne besidder både høj læssevolumen og stabile køreegenskaber, hvilket er vigtigt for, at den kan følge med den store kapacitet, som vores finsnitter har, fortæller Iwer Dall og fortsætter:

- Noget af det, der særligt kendetegner Cargos-frakørselsvogne, er den galvaniserede vognbund med kraftige flatlink-bundkæde med høj brudstyrke. Derudover en hydraulisk trækstang og lav læsningshøjde samt hurtig aftømning.

Demonstrationssteder

Der demonstreres tre steder i Jylland i næste uge:

Vinderup Maskiner A/S: Mandag den 11. oktober: Hyldahls Maskinstation A/S, Vasehøjvej 18, 7840 Højslev: Tirsdag den 12. oktober. Kontakt Mikkel Erhardtsen på mobil 27282423 for præcis adresse for demonstrationssted.

Stadil Maskinforretning A/S: Onsdag den 13. oktober. Kontakt Michael Aarup på mobil 40541005 for præcis adresse for demonstrationssted.

Traktor Høst A/S – kontakt Henrik Krogh på mobil 22222412 for dato og præcis adresse for demonstrationssted.

Læs også