bannerPos

Europæisk hvedepris buldrer videre

Ugegraf for MATIF Hvede, første position i euro pr. ton Den europæiske hvedepris på MATIF stryger i vejret og har nu retning mod de topniveauer der gjorde sig gældende i starten af 2018 omkring 220 euro pr. ton.
20-10-2020 21:10

Den ledende europæiske hvedepris på afgrødebørsen MATIF, buldrer derud af. Forleden brød hvedeprisen gennem det psykologiske prisloft ved 200 euro pr. ton. Siden da er det gået op i streg, og hvedeprisen har nu med stor hast retning mod de topniveauer, vi senest så tilbage i foråret 2018. Dermed fortsætter hvedeprisen ufortrødent den stigning, der begyndte tilbage i august måned, efter at den europæiske hvedehøst

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

I Sverige er der få og rimelige regler

Rimelige. Sådan vurderer Lars Philipson de statslige miljøregler for det svenske markbrug. Han kan derfor ikke umiddelbart pege på nogen regulering, som han gerne så fjernet.

Regeringen vil have gravet de døde mink op igen

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) fortæller, at Fødevarestyrelsen er ved at finde ud af, hvordan man skal håndtere de døde mink fra de to massegrave, som i sidste måned blev oprettet ved Karup og Holstebro.

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.
Side 1 af 1988 (39749 artikler)Prev1234567198619871988Next