Maykers henter landbrugsprofil

Tidligere afdelingschef for MI, Jesper Knudsen, skal sikre et stærkere lokalt forretningsnetværk som ny landechef for Maykers Danmark.

- Med ansvaret for alle Maykers’ danske aktiviteter er det vigtigste for mig at styrke og udvide kommercielle partnerskaber med forhandlere, sælgere og producenter af landbrugsartikler i Danmark, siger Jesper Knudsen, der er ny landechef hos handelsplatformen Maykers Danmark.

Jesper Knudsen vil fra den 1. maj sidde med ansvaret for alle Maykers’ danske aktiviteter i tæt kontakt med de danske forhandlere og leverandører. Han vil arbejde i henholdsvis Nr. Åby på Fyn, hvor han bor, Skjern og Utrecht i Holland. 

- For at imødekommende den vækst, vi oplever i øjeblikket har vi brug for et stærkere lokalt engagement i vores forretningsudvikling. Vi ser derfor frem til at byde Jesper velkommen som landechef for Maykers Denmark, lyder det fra direktør og medstifter af Maykers, Jerome Hermans.

Jesper Knudsen er født og opvokset i en maskinforretning og er udlært – og har flere gange været ansat hos – MI. Senest har han hjulpet virksomheden i transformationen til et aktieselskab samt været en del af den daglige ledelse. 

 

Jesper Knudsen har tidligere været afdelingschef i MI, salgschef i JOB-MAN og områdechef i Adecco Danmark. Foto: Maykers

Læs også

Fejrer første fødselsdag: Maykers er på jagt efter nye partnerskaber
Efter konkurs: Fremtid for kæmpe erstatningssag mod Fødevarestyrelsen afgøres i maj
DLG-koncernen satser stort på ærteproteiner i Tyskland
Danish Agro kåret som bedste praktiksted for Aarhus-studerende
Danish Crown fyrer 100 medarbejdere i Tyskland