Maykers henter landbrugsprofil

Tidligere afdelingschef for MI, Jesper Knudsen, skal sikre et stærkere lokalt forretningsnetværk som ny landechef for Maykers Danmark.

Jesper Knudsen har tidligere været afdelingschef i MI, salgschef i Job-Man og områdechef i Adecco Danmark. Foto: Maykers

- Med ansvaret for alle Maykers’ danske aktiviteter er det vigtigste for mig at styrke og udvide kommercielle partnerskaber med forhandlere, sælgere og producenter af landbrugsartikler i Danmark, siger Jesper Knudsen, der er ny landechef hos handelsplatformen Maykers Danmark.

Jesper Knudsen vil fra den 1. maj sidde med ansvaret for alle Maykers’ danske aktiviteter i tæt kontakt med de danske forhandlere og leverandører. Han vil arbejde i henholdsvis Nr. Åby på Fyn, hvor han bor, Skjern og Utrecht i Holland. 

- For at imødekommende den vækst, vi oplever i øjeblikket har vi brug for et stærkere lokalt engagement i vores forretningsudvikling. Vi ser derfor frem til at byde Jesper velkommen som landechef for Maykers Denmark, lyder det fra direktør og medstifter af Maykers, Jerome Hermans.

Jesper Knudsen er født og opvokset i en maskinforretning og er udlært – og har flere gange været ansat hos – MI. Senest har han hjulpet virksomheden i transformationen til et aktieselskab samt været en del af den daglige ledelse. 

 

Læs også