Jan Winther stopper som adm. direktør i Velas

Efter 13 år har Jan Winther valgt at opsige sin stilling som administrerende direktør i landets største rådgivningsvirksomhed. 

- Der er ingen tvivl om, at det har været en svær beslutning for mig at sige farvel til Velas, som er en fremragende virksomhed med dygtige medarbejdere over hele linjen, der hver dag gør en forskel for de danske landmænd og erhvervsdrivende. Det kan vi alle være stolte af, siger han.

Bestyrelsen har nu sat gang i en rekrutteringsproces for at finde den kommende direktør for landets største rådgivningsvirksomhed. Og det er langt fra sikkert, at det bliver en person med landbrugserfaring, fortæller bestyrelsesformanden.

- Vi har en fantastisk virksomhed, hvor man som ambitiøs direktør har alle muligheder for at kunne løfte virksomheden til næste niveau. For os er det slet ikke givet, at det er en person fra landbruget, der overtager roret. Den landbrugsfaglige rådgivning tager vores dygtige medarbejdere sig af, mens direktøren skal kunne drive udviklingen. Vi glæder os til at finde den nye kandidat, siger Nis Kristian Hjort.

Jan Winther stopper efter planen 31. august 2022 men bliver siddende, indtil den nye direktør tiltræder.

 

Læs også