Kassevasker letter arbejdet og forbedrer arbejdsmiljøet

Washpower udvikler, udvider og har i det hele taget stor succes med de produkter og opfindelser, der siden 2012 er kommet ud til især landbruget fra smedeværkstedet i Bedsted i Thy. Senest har også industrien fået glæde af virksomhedens automatik til rengøring.

Med en truck sætter en medarbejder i vaskehallen endnu en kasse klar til vask på transportbåndet. En føler registrerer, at kassen er på indløbsbåndet. Herefter åbner lågerne, og kassen køres ind i kassevaskeren. Herefter starter automatikken med at løfte kassen 20 centimeter op. Efter vasken afsluttes med en desinfektionståge via de eksisterende dyser på vaskearmen, og rengøringen af kassen er afsluttet efter 2,5 minut. Efter vask kører kassen ud på udløbsbåndet i modsatte side, og kassen kan køres væk, stables og dækkes af. En BoxCleaner X300 fra Washpower har lettet arbejdet og forbedret arbejdsmiljøet hos Daca SecAnim i Randers.

Siden Jakob Søndergaard fra Bedsted i Thy startede med produktionen af vaskerobotter i 2012, og siden stiftede selskabet Washpower A/S i 2015 i samarbejde med Glenn Pedersen, er der efterhånden kørt rigtig mange robotter fra fabrikken og ud til kunder fordelt over det meste verden.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også