Formand tilfreds med indtjeningen i Sagro

- Vi er rigtig godt tilfredse med, at Sagro har leveret et sundt resultat på 14,2 millioner kroner, lyder det fra rådgivningsselskabets formand.

Formanden for Sagro I/S, Søren Søndergaard, glæder sig over rådgivningsselskabets årsresultat for 2019.

- Vi er rigtig godt tilfredse med, at Sagro har leveret et sundt resultat på 14,2 millioner kroner. Resultatet er med til at sikre, at vi kan fortsætte udviklingen med at levere god rådgivning til vores kunder, siger Søren Søndergaard.  

Virksomheden sender størstedelen af pengene tilbage til ejerforeningerne bag Sagro. 

- Det arbejde, der gøres i foreningerne og på Axelborg, er ekstremt vigtigt med det fokus, som både politikere, organisationer og samfundet har på landbrugets rolle inden for klima og bæredygtighed. Vi skal rykke på klimadagsordenen, og samtidig skal vi kæmpe vores kamp for at være i Danmark. Det gør, at vi skal være dygtige i vores politiske arbejde, så jeg er glad for, at Sagro kan bidrage til, at vores ejerforeninger har nogle af landets laveste kontingenter.

Frontløbere

Adm. direktør Torben Jensen ser Sagros overskud som et sundt resultat, der blandt andet udspringer af den fusion, der blev gennemført i 2016.

- Det sikrer fortsat en række positive synergieffekter og stordriftsfordele, som giver os en stærk økonomi, så vi vil kunne udvikle os i den rigtige retning, siger Torben Jensen.

Resultatet, der er 70 procent bedre end i 2018, gør samtidig Sagro i stand til at fastholde en helt central rolle inden for landbrugsrådgivningen i Danmark, vurderer han.

Formanden for Sagro, Søren Søndergaard, forklarer, at Sagro ser sig selv som en aktør i et større netværk, hvor fælles projekter inden for udvikling og forskning foregår i samarbejde med Seges.

- Det prioriterer vi højt og har en klar ambition om at være med til at styrke den samlede branche indenfor innovation, rådgivning og implementering af den nyeste viden og teknologi, vi i fællesskab har skabt, siger Søren Søndergaard.

mip 

2019-nøgletal for Sagro

Årets resultat: 14,2 mio. kr.

Omsætning: 332 mio. kr.

Medarbejdere: 450

Soliditetsgrad: 47,2

 

Læs også